Duizenden mensen nemen deel aan pro-Palestijnse betoging vlak voor Democratische conventie

Duizenden mensen betogen in Chicago tegen de houding van de Amerikaanse regering tegenover Israël. Later vandaag trekken ze in een mars van Union Park naar het United Center, de arena waar de komende 4 dagen de Democratische conventie plaatsvindt. 

Meer krantenkoppen in België

Jacky Lafon verklapt meer details over haar comeback als Rita in ‘Familie’: “Of er bij de bom iemand sterft…”

Jacky Lafon staat binnenkort opnieuw op de set van ‘Familie’. De actrice, die 24 jaar lang de rol van Zatte Rita in de VTM-soap speelde, werd gevraagd voor een verschijning in de midseasonfinale, die begin januari zal worden uitgezonden. Wordt dit haar comeback of sterft Rita bij de bom die in de aflevering zal ontploffen? “Er wordt heel mysterieus over

Lees meer »

En plots zit er een dildo in je rugzak: groep vrienden gaat viraal na hilarische controle op Brussels Airport

“Michiel, wat is er”, roept een van zijn vrienden al gierend met een Limburgse tongval. Enkele tellen ervoor ontdekt een securityagent tijdens de veiligheidscontrole op Brussels Airport een dildo in de rugzak van de jongeman. Kennelijk ook een verrassing voor Michiel zelf, zo verraadt het schaamrood op zijn gezicht. Van je vrienden moet je het hebben.

Lees meer »

Belle Pérez viert 25 jaar carrière met jubileumconcert: BV’s overstelpen zangeres met felicitaties

Belle Pérez (48), de vurige Belgisch-Spaanse uit Limburg, viert dit jaar haar indrukwekkende 25-jarige carrière. De zangeres trakteert daarom haar fans op een jubileumconcert in de Lotto Arena en ze kan daarom op veel felicitaties rekenen van collega-BV’s. Ook Jeroen Van der Boom (52) en Natalia (43) zullen van de partij zijn, en die laatste is heel enthousiast: “We gaan

Lees meer »

Fietsen voor een gezond brein in Wijtschate, Nieuwe fietshappening Bike4Brain start aan De Kroonaard

Met start aan de sporthal De Kroonaard in Wijtschate wordt op zondag 22 september Bike4Brain georganiseerd. Die vzw is een non-profit organisatie die tot doel heeft het brede publiek te informeren over hoe je brein gezond te houden. Delporte Cycling en Unizo Heuvelland Mesen zetten mee hun schouders onder deze nieuwe fietshappening.
The post Fietsen voor een gezond brein

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »