Dit was het beste van Pukkelpop 2024

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Van topchef tot successporter: Glenn Vandenberghe is Europees kampioen cable wakeboarden

Op de European & African Youth & Senior Championship Cable Wakeboard in Turijn (Italië) heeft Glenn Vandenberghe (31) van Lakeside Paradise zich tot Europees kampioen gekroond bij de masters +30. De Knokkenaar neemt vanaf 15 september deel aan het WK.
The post Van topchef tot successporter: Glenn Vandenberghe is Europees kampioen cable wakeboarden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand

Zoals de traditie het voorschrijft wordt met Meulebeke kermis de Sint-Elooisdeken van de Middenstand in de bloemen gezet. Dit jaar valt de eer te beurt aan Bart Minne, die hiermee Pascal Warlop opvolgt. Deze feestelijke plechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 september.
The post Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dan toch Landismo: Bask verliest uitgerekend in eigen regio topvijfplaats, “Als er niks meer in de tank zit, is het incasseren”

Net in de rit die in zijn geboorteplaats startte en dat zijn vaste luitenant in de aanval trok, kende Mikel Landa (34) een slechte dag. De Bask verloor meer dan drie minuten. De top vijf, waarvoor T-Rex Quick-Step al de hele Vuelta tegen zijn DNA koerst, is de top tien geworden. “Het was een pijnlijke dag voor ons”, aldus ploegleider

Lees meer »

Volksspelen verenigen buurt: Tweede editie met dit jaar varkentje aan ’t spit

Op zondag 22 september vindt in De Boogaard – het buurtparkje naast de kerk – de tweede editie plaats van het groot Zuienkerks volksspelentornooi. Feestcomité Zuienkerke hoopt opnieuw op een mooie opkomst. “Vorig jaar is er achteraf nog lang over het tornooi gesproken geweest. We bereikten gezinnetjes die we anders niet, of toch moeilijk, bereiken.”
The post Volksspelen verenigen

Lees meer »

Vrolijke kotstudente met één slecht kantje: na feestzomer begint nu het serieuze studiewerk voor prinses Louise

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »

Toestand van Franse serieverkrachter Dominique Pelicot “verergerd”, keert “in het beste geval pas maandag” terug naar rechtbank

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pelicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal “in het beste geval” pas maandag voor de strafrechtbank van Vaucluse kunnen verschijnen. De man is al drie dagen op rij ziek en afwezig en zijn toestand is nog “verergerd”, meldt de voorzitter van het hof, Roger Arata.

Lees meer »

Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank”

Pas 35 jaar is Charles Vanden Broucke en hij kan al een groot palmares voorleggen. Charles – afkomstig uit Menen – is musical director in de producties ‘Lelies’.
The post Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brigitte Himpens geeft K&V-leiding door aan vertrouwd bestuursgezicht: “Nu is het tijd voor familie en reizen”

Na ruim 12 jaar zet Kunst & Vermaak-voorzitter Brigitte Himpens een punt achter de leiding van de Zedelgemse harmonie. Ze hield dynamiek in de (bestuurs)werking en verbond enthousiast en bemiddelend anciens en jeugd. Vanaf 1 september volgt K&V-bestuurslid Johan Bonte haar op, met eenzelfde zin voor muzikale kwaliteit en samenwerking.
The post Brigitte Himpens geeft K&V-leiding door aan vertrouwd

Lees meer »

Beugnies Les Chocolats en V-Chocolatier by Sweertvaegher opnieuw opgenomen in Gault&Millau Chocolatier

Gault&Millau maakt voor de negende keer een selectie van de beste chocolatiers bekend. Sinds het begin van de uitgave staan V-Chocolatier by Sweertvaegher in de ‘Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg 2025’-gids en Beugnies Les Chocolats uit Marke voor een zesde jaar op rij. “Hartelijk dank aan ons team voor de inzet en aan Gault&Millau Belgium voor de erkenning. Let’s

Lees meer »