“Dankbaar en vereerd”: Astrid Coppens wordt meter van zoontje van Stephanie Clerckx

“Wil jij mijn meter zijn?” Stephanie Clerckx had onlangs een bijzondere vraag voor haar goede vriendin Astrid Coppens. Stephanie vroeg Astrid namelijk of ze meter wilde worden van haar kindje. En over die vraag hoefde Astrid alvast niet lang na te denken. “Natuurlijk wil ik dat.” 

Meer krantenkoppen in België

Brusselse politicus Fouad Ahidar komt ook in Gent met lijst

Voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent komt de nieuwe partij FouadAhidar&TeamGent erbij. Fouad Ahidar heeft zijn eigen lijst in Brussel, Team Gent is een groep maatschappelijk betrokken burgers, zo zeggen ze. Lijsttrekker wordt Sidi El Omari, hij is 28, ooit Strafste Gentenaar geweest, en actief binnen een jeugdorganisatie in de Brugse Poort.

Lees meer »

Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails die in omloop zijn. De mails lijken afkomstig van een medewerker van AGSO Knokke-Heist waarin om een betaling wordt gevraagd. In werkelijkheid gaat het om oplichters.
The post Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dries Vanhegen stelt ‘Ensor is zot’ voor in café De Zwaan: “Grove klodders, maar toch verfijnd”

Dries Vanhegen (57), die zijn jeugd doorbracht in de Mokker, stelde onlangs in café De Zwaan zijn nieuwste voorstelling ‘Ensor is zot’ voor. Het dorp waar de kiem voor zijn acteercarrière werd gelegd, blijft belangrijk voor hem.
The post Dries Vanhegen stelt ‘Ensor is zot’ voor in café De Zwaan: “Grove klodders, maar toch verfijnd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitse toren aan Westvleterseweg in Poperinge voor het eerst open voor publiek

In Poperinge was de Duitse toren aan de Westvleterseweg voor het eerst open voor het publiek, naar aanleiding van Open Monumentendag. De toren, die geplaatst is tijdens de Tweede Wereldoorlog, wordt gerestaureerd en verbouwd tot uitkijktoren. Eigenlijk moesten de werken nu al klaar zijn, maar dat is niet gelukt door het natte weer dit jaar. Wie er tijdens Open Monumentendag

Lees meer »

Vanaf 22 september hinder door werken op E40 tussen Oostduinkerke en Veurne

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt van zondagavond 22 september tot zaterdag 28 september op de E40 tussen Oostduinkerke en Veurne. Daar wordt vier kilometer wegdek vernieuwd. Tijdens de werken zal er hinder zijn voor het verkeer in beide richtingen. Er worden ook op- en afritten afgesloten.
The post Vanaf 22 september hinder door werken op E40 tussen Oostduinkerke

Lees meer »

Het begon in zijn discotheek: ‘koning van de transfers’ Jorge Mendes heeft Ronaldo niet meer nodig om miljoenen te verdienen

Een octopus slaat weer toe. De transfermarkt is vier maanden gesloten, maar Jorge Mendes (58) beraamt al zijn volgende grote slag. De Portugese supermakelaar heeft Cristiano Ronaldo niet meer nodig om miljoenen te verdienen bij PSG, Manchester United, Chelsea of in de Saudi Pro League. Zelfs in het vrouwenvoetbal wil zijn firma geschiedenis schrijven door van Ballon d’Or-winnares Aitana Bonmatí

Lees meer »

Anzegem opent eerste hondenloopzone aan De Drie Kaven: “Superleuk initiatief!”

Donderdagavond werd de Anzegemse hondenloopweide officieel geopend. Om aan de vraag tegemoet te komen van heel wat hondenbaasjes, werd een eerste hondenloopzone geopend aan de achterzijde van Sportcentrum De Drie Kaven aan de Vichtsesteenweg nummer 39. “Voor een vlot gebruik van de hondenloopzone hebben we duidelijke afspraken opgesteld die op een bord bij de ingang staan”, geeft schepen van Dierenwelzijn

Lees meer »