Aziatische beurzen nemen adempauze na superweek

07:16 Het Goudlokje-scenario dat zich in de VS ontrolt,bezorgde de beurzen een uitstekende week. In Tokio en Seoel nemen beleggers wat winst. 

Meer krantenkoppen in België

Deelauto op Marktplein in Ingelmunster

Sinds kort staat er een nieuwe deelauto op het Marktplein. Je kan reserveren via het platform Claus2you. Je gebruikt de deelauto wanneer je er één nodig hebt en dat zonder instapkosten. De ideale oplossing voor wie slechts af en toe een auto nodig heeft. Het autodeelplatform van Claus Mobility is toegankelijk voor particulieren en bedrijven.
The post Deelauto op

Lees meer »

Vanaf oktober nog maximum 50 km/uur op Parijse ring

Vanaf 1 oktober mag er op de ring rond Parijs nog maar 50 kilometer per uur gereden worden. Dat heeft burgemeester Anne Hidalgo maandag gezegd, die benadrukt dat een dergelijke maatregel wel degelijk binnen haar bevoegdheden valt. “We zijn er al achttien jaar mee bezig, dus het is niet nieuw”, verklaarde ze op RTL.

Lees meer »

Gestolen (?) oldtimer-Mercedes van 1 miljoen euro teruggevonden in Lanaken

De Mercedes 300 SL die de nacht na het Oldtimertreffen in Lanaken gestolen werd van de parking van Hotel La Butte Aux Bois, is teruggevonden in een garagebox. “De oldtimer werd aangetroffen op zo’n 6 kilometer van de plek waar hij gestolen werd”, zegt Anja De Schutter van het parket Limburg. Het voertuig zou een miljoen euro waard zijn.

Lees meer »

936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het stuur op drie maanden tijd: “Een gemiddelde van 10 per dag”

Op drie maanden tijd werden er al 936 rijbewijzen ingetrokken in West-Vlaanderen van autobestuurders, die hun gsm gebruiken tijdens het rijden. Dat was al langer verboden, maar sinds 1 juni 2024 wordt onmiddellijk het rijbewijs ingetrokken voor een periode van 15 dagen en moet de autobestuurder verschijnen voor de politierechtsbank.
The post 936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het

Lees meer »

Hezbollah zegt vergeldingsaanval te hebben uitgevoerd op noorden van Israël

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Tackle: “Tegen Genk moeten we weer doen waar we het best in zijn”

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Tackle: “Tegen Genk moeten we weer doen waar

Lees meer »

Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde

BMW Meet&Drive Lichtervelde bestaat intussen acht jaar. Het event werd opgestart in 2016 en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de oldtimerkalender. Zo’n 140 BMW’s rijden op zondag 15 september in de voor- en namiddag een toer.
The post Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »