“Wat is er verkeerd aan intensiteit?”: Antwerp-coach De Roeck laat z’n licht schijnen op twee dure fouten

Een youngster en een nestor lieten zich vangen op Jan Breydel. Mahamadou Doumbia (20) beging de beslissende penaltyfout, Denis Odoi (36) pakte een domme tweede gele kaart. “Wat is er verkeerd aan intensiteit?”, counterde Jonas De Roeck. 

Meer krantenkoppen in België

Jager die ara doodschoot na bijna zes jaar procederen veroordeeld: “Eindelijk gerechtigheid voor Rambo”

De jager uit Deurne die in december 2018 een tamme, getrainde freeflying papegaai uit de lucht schoot in Malle, is vrijdag door het hof van beroep in Gent veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zijn wapen werd verbeurdverklaard, hij moet een geldboete betalen en de rechtsplegingskosten. De jager is nu zwaarder veroordeeld dan in eerste aanleg. “Mijn cliënt is enorm

Lees meer »

13 procent van alle gerookte sigaretten in België is illegaal: overheid loopt 435 miljoen euro aan inkomsten mis

13 procent van alle sigaretten die in België worden gerookt, is illegaal. Dat wijst een rapport van adviesbureau KPMG uit. De consumptie van illegale sigaretten in België en andere Europese landen is aanzienlijk toegenomen, stelt het rapport nog vast. In ons land werden vorig jaar voor het eerst meer dan 1,1 miljard illegale sigaretten geconsumeerd.

Lees meer »

Gemeentelijke waardering voor Mooimakers

Vrijwilligers, verenigingen en veel schoolgaande jongeren zorgen er in de gemeente al jaren voor dat de straten, bermen en grachten af en toe een schoonmaakbeurt krijgen. Dit jaar krijgen de Mooimakers voor het eerst een officiële erkenning vanwege het College van Burgemeester en Schepenen. Alle Ardooise scholen die zich inzetten voor het offensief Proper kregen
The post Gemeentelijke waardering

Lees meer »

Hollebeke viert mooie ereplaatsen van hun wielerheld Marvin Odent

Marvin Odent heeft zijn eerste Paralympische Spelen achter de rug. Zijn dorp Hollebeke leefde hard mee en ging voor de wegrit met een bus naar Clichy-sous-Bois. Bij zijn thuiskomst stond een delegatie dorpsbewoners hun lokale wielerheld op te wachten.
The post Hollebeke viert mooie ereplaatsen van hun wielerheld Marvin Odent appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brasserie van Rachel Hazes in de problemen door coronabesmettingen

Rachel Hazes (54) zit momenteel met de handen in het haar. Het personeel in haar horecazaak, ‘Casa Hazes’, is getroffen door corona, waardoor ze noodgedwongen de deuren al om 17.00 uur moet sluiten. “Met pijn en verdriet moeten we mededelen dat de brasserie vanaf morgen tot 24 september alleen van 10.00 uur tot 17.00 uur open zal zijn”, laat ze

Lees meer »

Alec Segaert realiseert betere tijd dan elitekampioen Affini op EK tijdrijden: “Hij had hier kunnen winnen bij de profs”

Een opvallende vaststelling woensdag na de Europese kampioenschappen tijdrijden in Limburg: beloftekampioen Alec Segaert realiseerde een tijd die sneller was dan elitekampioen Edoardo Affini. “Samen met vele anderen vind ik dat Alec gewoon bij de elite had moeten rijden”, zei eliterenner Victor Campenaerts, niet alleen landgenoot van Segaert, maar ook ploeggenoot bij Lotto Dstny.
The post Alec Segaert realiseert

Lees meer »

“Wij blijven Jackie steunen”: Vlaams Belang pal achter lijsttrekker in Houthulst, ondanks krasse uitspraken

“Je kan als burgemeester zeggen gene meer. En dan komen er gene meer.” De krasse uitspraken van Jackie Vercamer, lijsttrekker voor Vlaams Belang bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, wekken hevige reacties op. Vlaams Belang blijft pal achter Vercamer staan. “We zijn blij dat mensen als Jackie hun nek uitsteken”, zegt Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin uit Brugge.
The post “Wij blijven

Lees meer »

Nederlandse regering na lange zit akkoord over regeerprogramma

De Nederlandse regering heeft overeenstemming bereikt over een regeerprogramma, waarin het akkoord op hoofdlijnen tussen de vier coalitiepartijen nader is uitgewerkt. Het vergde wel lange en intensieve gesprekken, erkenden meerdere bewindslieden na afloop van een ministerraad die uren langer duurde dan gebruikelijk.

Lees meer »