Zo zag u hem nog nooit: gefrustreerde Carlos Alcaraz slaat racket stuk na “slechtste match ooit”

Zo zag u hem nog nooit, Carlos Alcaraz. Het potje van de 21-jarige wonderboy kookte helemaal over op het ATP-toernooi van Cincinnati, waar hij werd uitgeschakeld door Gaël Monfils. In de derde set sloeg een gefrustreerde Alcaraz z’n racket stuk. “Meestal kan ik me goed beheersen, maar deze keer…”, reageerde de Spanjaard achteraf. 

Meer krantenkoppen in België

“Sommige weermodellen voorspellen meer dan 1 meter, dat is uitzonderlijk”: Alpen verwachten zeer vroege lading sneeuw

Na een buitengewoon warme zomer die opnieuw leidde tot aanzienlijk ijsverlies in de Alpen, kondigt de herfst zich deze week voor het eerst aan in de berggebieden. De temperaturen dalen sterk, en dat zal vooral in de Oostelijke Alpen en aan de noordkant voor heel wat sneeuw zorgen. Sommige weermodellen voorspellen zelfs meer dan een meter. En dat kan een

Lees meer »

Minstens vijf doden bij Israëlische aanvallen in Syrië – VS: akkoord voor staakt-het-vuren Gaza voor 90 procent rond

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Team Deerlijk gaat met Bert Schelfhout voor de sjerp: “Vrijheid is ons hoogste doel”

Team Deerlijk gaat met huidig eerste schepen en lijsttrekker Bert Schelfhout voluit voor de burgemeesterssjerp tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. “We hebben een heel sterke lijst”, stelt voorzitter Kris De Leeuw. “Ons doel? De grootste partij van Deerlijk worden.”
The post Team Deerlijk gaat met Bert Schelfhout voor de sjerp: “Vrijheid is ons hoogste doel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist met Katrien Antheunis (Vooruit) als lijsttrekker

De linkse partijen Vooruit en Groen trekken opnieuw als kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist. Deze keer met gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) als lijsttrekker. Voormalig gemeenteraadslid Luc Lierman (Groen) krijgt de tweede plaats. “Wij zijn het kartel dat buurten en mensen doet herademen, ook letterlijk”, klinkt het.
The post Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist

Lees meer »