Verrassingsact blaast dag 3 op Pukkelpop in gang met symfonisch orkest en resem bekende namen: “Ze zeiden allemaal meteen ja”

Uit Afghanistan, stond te lezen op de site van Pukkelpop. Yeah right. The Atomic Orchestra bleek verre van een taliban-toeternietoe, maar een groep topmuzikanten uit België die symfonische versies brachten van popsongs van onder andere Selah Sue, blackwave, Yong Yello en huisvrouwen Glints en Daan.

 

Meer krantenkoppen in België

“Surreëel en oneerlijk”: Spaanse speelt paralympische medaille kwijt door dramatisch moment op 10 meter van marathonfinish

Drama, gisteren, op de slotdag van de Paralympische Spelen. De Spaanse Elena Congost (36) werd derde op de marathon (T12), maar door een ‘foutje’ op tien meter van de meet speelde ze haar bronzen medaille nog kwijt. De gids van de slechtziende loopster kreeg krampen en viel bijna, waarna ze in een poging om te helpen het touwtje even loste

Lees meer »

Gezinnen met jonge kinderen in Brugge die uit huis gezet worden, kunnen terecht in noodwoning bij ‘Een HUIS-houden’

In het Brugse Stubbekwartier is een woning in gebruik genomen in het kader van ‘Een HUIS-houden’. OCMW Brugge investeerde met de steun van de Nationale Loterij in de opfrissing van het pand. Zo willen ze jonge kinderen tot 6 jaar en hun gezin, een passende woonoplossing bieden bij een uithuiszetting.
The post Gezinnen met jonge kinderen in Brugge die

Lees meer »

“Geen signalen dat schutter München gevaar vormde”

De 18-jarige Oostenrijker die werd gedood toen hij donderdag een terroristische aanslag wilde plegen op het Israëlische consulaat-generaal in de Duitse stad München, vertoonde geen signalen dat hij een gevaar vormde hoewel er vermoedens van radicalisering waren. Dat stellen de Oostenrijkse autoriteiten.

Lees meer »

Zelfcensuur of mee met de tijd? Toni Coppers wijzigt hier en daar het taalgebruik in zijn oude thrillers

Toni Coppers (63) brengt zijn eerste drie thrillers opnieuw uit én herschreef ze hier en daar op aangeven van een sensitivity reader, een jonge vrouw van 25 met een master Gender & Diversiteit op zak. Een ‘heroïnehoertje’ is voortaan ‘een sekswerker met een overdosis’, het hoofdpersonnage dat ‘tentzeilen’ draagt, wordt een vrouw ‘die gelukkig niet toegeeft aan de dwingelandij van

Lees meer »

Politiekorps kijkt naar elkaar nadat 24.000 euro uit politiekluis is gestolen: “Alles wijst op inside job”

Wanneer de boekhouder terugkeert uit ziekteverlof, blijkt er 24.000 gestolen te zijn uit de politiekluis van de Brugse scheepvaartpolitie. Wie is de dader? Op die vraag proberen de Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge een antwoord te vinden. En daarvoor wordt vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemannen en -vrouwen die er werken gekeken.

Lees meer »

Oldtimers tekenen present in Ruiselede

De Oldtimer Vrienden Ruiselede (OVR) bliezen op zondag 8 september verzamelen bij autobedrijf Van Loocke in de Aalsterstraat.
The post Oldtimers tekenen present in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »