Studio 100 bedankt Frits Barend na twee weken repeteren voor Nederlandse ‘40-45, de musical’: “Ik acteerde helaas niet tot tevredenheid van de verantwoordelijken”

Studio 100 dacht de Nederlandse musicalsensatie van het jaar te hebben maar dat liep uit op een sisser. Tv-presentator Frits Barend kreeg een mooie rol in de Nederlandse versie van 40-45, maar al bij de start van de repetities werd hij vriendelijk bedankt. “Het is meer dan een tegenslag dat het zo is gelopen”, erkent Studio 100-CEO Anja Van Mensel.

 

Meer krantenkoppen in België

Werknemers Audi staan hele dag voor gesloten fabriekspoorten: “We willen duidelijkheid, dit is mentaal zwaar”

Maandag hebben enkele honderden werknemers van Audi Brussel de hele dag voor de fabriekspoorten verzameld, maar de fabriek zelf bleef onherroepelijk dicht. De meeste aanwezigen wilden wel aan het werk, maar willen vooral duidelijkheid. “Iedere dag thuiskomen en tegen je vrouw moeten zeggen dat je niet weet of je de volgende dag kunt werken, dat is mentaal zwaar.”

Lees meer »

Vlaams Belang stelt volledige lijst voor in Oostrozebeke met Glenn Coppens als lijsttrekker

Het gerucht dat er een derde partij zou deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Oostrozebeke circuleerde al langer. Een lijst met namen bleef echter lang uit. Ondertussen is de kogel door de kerk. Vlaams Belang heeft een voltallige lijst met lijsttrekker Glenn Coppens op kop.
The post Vlaams Belang stelt volledige lijst voor in Oostrozebeke met Glenn Coppens als

Lees meer »

Unizo en lokale ondernemers organiseren kopstukkendebat in Gistel

Wie goed geïnformeerd naar de stembus wil trekken, kan zich op woensdag 18 september informeren tijdens een kopstukkendebat in zaal Zomerloos. “We hopen opnieuw op een mooie opkomst”, klinkt het bij Dirk Braet van de Handelaarsbond.
The post Unizo en lokale ondernemers organiseren kopstukkendebat in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Lijn vernieuwt roltrappen in 2 Antwerpse premetrostations

Vervoersmaatschappij De Lijn vernieuwt de roltrappen in de Antwerpse premetrostations Sport en Meir. In station Sport zijn de werken al van start gegaan voor de plaatsing van 3 nieuwe roltrappen. In de nacht van 8 op 9 september beginnen de werken in station Meir en worden 15 nieuwe roltrappen geplaatst.

Lees meer »

Expertise- en ontmoetingscentrum ‘House of Manufacturing’ geopend: “Samenbrengen van spelers is de succesformule”

POM West-Vlaanderen opende 5 september samen met PTI Kortrijk, Agoria en Sirris het expertise- en ontmoetingscentrum House of Manufacturing aan de Graaf Karel de Goedelaan. Deze site biedt bedrijven in de maakindustrie inspiratie en ondersteuning op maat voor de integratie van slimme technologieën, huisvest onder meer het industriële labo van Sirris en 6.500 m² aan moderne opleidingsruimtes in het Technicum

Lees meer »

Zwevezele viert zijn 80-jarigen

Het Wingense gemeentebestuur vierde de negentien 80-jarigen van Zwevezele in oc Damberd op het Marktplein. “Wie lang wil leven, moet oud willen worden”, vertelde burgemeester Lieven Huys in zijn toespraak. Hij herinnerde aan de tijd toen kleren nog op de groei werden gekocht en een paar spekken maar één of twee frank kostten. “In onze
The post Zwevezele viert

Lees meer »