Roxy Dekker gaat onderuit op podium Lowlands: “Ik ga hier nog even blijven liggen”

De Nederlandse Roxy Dekker (19) is op het podium van Lowlands stevig onderuit gegaan. Dat festivalpodium was zo nat, dat de zangeres van de hit Sugardaddy, tijdens een potje ‘we zeggen hé-ho’ op haar zij viel. Paniek is er niet, want meteen hoor je Dekker luid lachen.”We zeggen hey, hey, hey”, giechelt ze al liggend. “Ik ga hier even blijven liggen, denk ik”, klinkt het vervolgens. Dekker, die ook bekend staat om haar Tiktokkanaal, plaatste zelf de video’s op haar profiel. Daar werd de video al 1,4 miljoen keer bekeken. Dekkers zelf werd door een volger in de comments dan weer omgedoopt tot Roxy Vloerbedekker.

 

Meer krantenkoppen in België

Kratstapelen tijdens opendeur brandweer Hooglede

Op zondag 15 september organiseert de brandweerpost van Hooglede hun jaarlijkse opendeurdag. Dit jaar pakken ze het speciaal aan, want tijdens die opendeur organiseren zij ook de eerste editie van het West-Vlaams kampioenschap kratstapelen voor West-Vlaamse brandweerlieden en Hoogleedse verenigingen.
The post Kratstapelen tijdens opendeur brandweer Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nicole de Moor (CD&V) laakt dreigement Hongaarse staatssecretaris om migranten op de bus naar Brussel te zetten: “Dit is onaanvaardbaar”

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) keurt de uitspraken af van de Hongaarse staatssecretaris voor Binnenlandse Zaken Bence Rétvàri om asielzoekers met bussen naar Brussel te brengen. Op die manier wil de Hongaarse regering druk uitoefenen op de Europese Unie, die volgens haar Hongarije verplicht om asielzoekers op te vangen. De Moor vindt de uitspraken schadelijk voor

Lees meer »

16% van de ouders heeft wel degelijk lievelingskind: “Wees vooral eerlijk en probeer het niet te ontkennen”

Ouders zullen het niet gauw toegeven, maar uit onderzoek blijkt dat ze wel degelijk een lievelingskind hebben. Liefst 16% van de ouders zou een voorkeur voor een van de kinderen uitdragen. Dat opvallende cijfer werd bovengehaald in Enqûetebureau, de nieuwe VRT-quiz van Steven Van Herreweghe. “Als je dat beseft, kan je dat voor een stuk corrigeren en de omgang met

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Geen Evenepoel, geen Van Aert en ook geen Lampaert. Je zou denken dat de bondscoach zich zorgen maakt over de selectie voor de tijdrit op het EK in Limburg, maar dat valt best mee.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSA Spiko opent jaar

KSA Spiko trapte zaterdag het nieuwe jaar af met een namiddag vol spel, plezier en kennismaking met nieuwe vriendinnen. KSA Spiko is de KSA van Sint-Pieters en Christus Koning voor meisjes van 5 tot 16 jaar. Drie keer per maand komt men in het weekend samen voor een toffe activiteitennamiddag. Daarnaast zijn er ook speciale
The post KSA Spiko

Lees meer »

Man veroordeeld voor inbraken in Ieper en Poperinge, kompaan laat verstek gaan

Nafaa B., een 24-jarige Fransman geboren in Algerije, is door de rechter in Ieper veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden en een geldboete voor een aantal inbraken en inbraakpogingen in woningen in Ieper en Poperinge. Een tweede beklaagde kreeg bij verstek één jaar cel.
The post Man veroordeeld voor inbraken in Ieper en Poperinge, kompaan laat verstek gaan

Lees meer »