Premier League-start beroert: horrorblessure voor Forest-speler en halve knokpartij in de spelerstunnel bij Newcastle

Premier League football is back. Naast een logische zege voor Arsenal op de openingsspeeldag ging dat ook gepaard met een paar opmerkelijke momenten. Van een horrorblessure tot een portie matennaaien met grote gevolgen. 

Meer krantenkoppen in België

Voetballer (16) stuikt in elkaar tijdens training in Tessenderlo: “We hebben 20 à 30 minuten gereanimeerd, tot de spoedarts er was”

Een 16-jarige voetballer van Ham United is woensdagavond tijdens de training onverwacht in elkaar gestuikt. De jongen werd eerst nog gereanimeerd door trainer én ambulancier Wesley Claes, maar werd later in kritieke toestand afgevoerd naar het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. “Elke winter krijgen we in samenwerking het Rode Kruis EHBO-cursussen op de club. Maar je hoopt natuurlijk dat je dat

Lees meer »

Voorbije 12 maanden waren de natste ooit

Sinds 1 oktober 2023 is er 1.186 millimeter in de pluviometer van Ukkel beland. Daarmee hebben we officieel de natste 12 opeenvolgende maanden achter de rug sinds het begin van de metingen in 1833. Dat bevestigt onze weerman David Dehenauw. Het vorige record (1.182 mm) werd gevestigd tussen 1 sept 2001 en 31 augustus 2002.

Lees meer »

Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij TOTZ begon het voor ons én dit is hier de perfecte locatie!”

Op vrijdag 13 september om 20.40 uur kan je op VTM genieten van de jubileumshow ’40 jaar Clouseau’, die werd opgenomen aan de Rotonde in Westende. Koen en Kris mogen inderdaad al terugblikken op een gigantische carrière van 40 jaar én nog altijd bljiven ze enorm populair.
The post Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

In de VS heeft wereldster Taylor Swift haar steun uitgesproken voor Kamala Harris. Voor de lokale verkiezingen ligt dat wat ingewikkelder…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In het hoofd van CEO Frederik Delaplace: “Hij trok naar de VRT voor het naamkaartje, het prestige”

Zijn vrienden omschrijven hem als ‘joviaal’, programmamaakster Lidewij Nuitten noemde hem ‘dictatoriaal’. Na een week waarin de CEO van de VRT stevig onder vuur lag, dringt de vraag zich dan ook op: wie is Frederik Delaplace (54) eigenlijk? En waarom doet hij wat hij doet? Insiders gunnen ons een blik in het hoofd van de grote baas van de openbare

Lees meer »

Vanaf oktober nog maximum 50 kilometer per uur op Parijse ring

Vanaf 1 oktober mag er op de ring rond Parijs nog maar 50 kilometer per uur gereden worden. Dat heeft burgemeester Anne Hidalgo maandag gezegd, die benadrukt dat een dergelijke maatregel wel degelijk binnen haar bevoegdheden valt. “We zijn er al achttien jaar mee bezig, dus het is niet nieuw”, verklaarde ze op RTL.

Lees meer »