Opnieuw zieken op Kazou-kamp aan Costa Brava: meisje kon busrit naar huis niet verderzetten, maar is aan de betere hand

Opnieuw moest een deelnemer van een Kazou-kamp in Platja d’Aro op terugweg naar huis in Frankrijk gehospitaliseerd worden. Het meisje bleef achter in een ziekenhuis in het Franse Montélimar. Opmerkelijk: in juli werden negen Vlaamse tieners in Frankrijk gehospitaliseerd na een Kazou-kamp op dezelfde plaats aan de Costa Brava. 

Meer krantenkoppen in België

Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare

Roeland Feys (65) uit Roeselare wil met de nieuwe politieke partij SVD of Samen Voor Democratie zijn intrede maken in de lokale politiek. Is het niet voor deze verkiezingen, dan zeker voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank”

Pas 35 jaar is Charles Vanden Broucke en hij kan al een groot palmares voorleggen. Charles – afkomstig uit Menen – is musical director in de producties ‘Lelies’.
The post Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sportcenter Get Fit in Waregem bestaat tien jaar: “Geen traditionele fitness met een fabrieksgevoel”

In het Waregem Sport Center in de Bergstraat kun je niet naast Get Fit om. In de imposante inkomhal vind je links de mooie fitnessruimte die veel ruimte biedt aan sportievelingen die hun conditie willen verbeteren en/of op peil houden. Zaakvoerders Aaron en moeder Judith zijn trots op hun zaak die in combinatie met de zusterclub in Nazareth inmiddels tien

Lees meer »

Gemeentebestuur wil hoeve Pruvost in Leffinge kopen

Het gemeentebestuur van Middelkerke heeft 550.000 euro veil om de hoeve Pruvost en de aanpalende gronden in Leffinge aan te kopen. De gemeenteraad moet wel nog het licht op groen zetten voor deze aankoop. In het verleden leken verschillende geplande vastgoedprojecten er onhaalbaar of stootten ze op publieke protest.
The post Gemeentebestuur wil hoeve Pruvost in Leffinge kopen appeared

Lees meer »

Oostkamp sluit zomervakantie af met bedankingsfeest

De leiders van de verschillende jeugdbewegingen en de monitoren van de speelpleinwerking werden door de Oostkampse jeugddienst uitgenodigd voor een bedankingsfeest onder de noemer You Made the Summer. Daarmee wilde de gemeente hen bedanken voor de vrije tijd die ze hebben opgeofferd om anderen een aangename zomertijd te bezorgen. Met de nodige drank en een
The post Oostkamp sluit

Lees meer »

N-VA wil dat Provincie zich voortaan enkel nog focust op haar kerntaken

N-VA West-Vlaanderen heeft haar kandidaten voor de provincieraadverkiezingen in de drie kieskringen voorgesteld. De kieskring Brugge-Torhout-Oostkust presenteert zich aan de kiezer met de voormalig Blankenbergse burgemeester Daphné Dumery als lijsttrekker. Lijstduwer is Axel Ronse, tevens lijsttrekker en kandidaat-burgemeester in Kortrijk en federaal parlementslid. Hij heeft ook een sterke verwevenheid met Brugge.
The post N-VA wil dat Provincie zich voortaan

Lees meer »

EU maakt 40 miljoen euro vrij om Oekraïners voor te bereiden op winter

De Europese Commissie maakt nog eens 40 miljoen euro aan humanitaire hulp vrij voor Oekraïne. Het geld dient hoofdzakelijk om de Oekraïners te helpen bij de voorbereiding op de koude wintermaanden. “We zullen beschadigde gebouwen herstellen, elektriciteit en verwarming verzekeren en onderdak voorzien voor mensen in nood”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

LIVE. “Tientallen doden bij aanval op tentenkamp Gaza”, Israël spreekt van “antiterreuroperatie”

Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens artsen en aan Hamas gelieerde media veertig mensen om het leven gekomen. Zestig anderen zijn mogelijk gewond geraakt. Het Israëlische leger meldt dat het een terroristisch commandocentrum heeft aangevallen, volgens de Palestijnse autoriteiten werd vluchtelingenkamp Al-Mawasi getroffen.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »