Luc De Vos krijgt intieme hommage op Pukkelpop, mét felle aanklacht tegen de oorlog in Gaza: “Er is een genocide bezig”

Hij stierf net geen tien jaar geleden. Zijn liedjes doen dat nooit. Een select clubje gelukkigen mocht met de Belgische acts Kids With Buns, Ise en BLUAI de Pukkelpop-Buzz op voor een kwartiertje Gorki-songs als eerbetoon aan Luc De Vos, en als voorsmaakje voor het grote VOS-concert op vijf december in de Lotto Arena. Voor Kids With Buns ook het uitgelezen moment om zich van hun meest politieke kant te tonen. 

Meer krantenkoppen in België

22 jaar na zijn dood: broer van Pim Fortuyn eist actie na DNA-spoor op wapen

22 jaar na de dood van de Nederlandse politicus Pim Fortuyn is het moordwapen nog altijd omgeven met mysteries. Moordenaar Volkert van der G. heeft nooit verteld hoe hij aan het pistool kwam waarmee hij de populaire politicus doodde. Op deze Firestar M43 zat een onbekend DNA-spoor dat deze zomer opnieuw door justitie is onderzocht. Dat blijkt uit een nieuwe

Lees meer »

Dams schepen Britta Roelants in ziekenhuis na herseninfarct en -bloedingen: “De toestand is ernstig”

Schepen van Jeugd en Onderwijs Britta Roelants (CD&V Plus) werd zaterdag getroffen door een herseninfarct, die later in het ziekenhuis nog gevolgd werd door hersenbloedingen. “De toestand is ernstig. We hopen allemaal op een volledig herstel”, reageert burgemeester Joachim Coens. Van een vervanging als schepen is nog geen sprake.
The post Dams schepen Britta Roelants in ziekenhuis na herseninfarct

Lees meer »

Auto kantelt na aanrijding op kruispunt in Oostduinkerke, drie slachtoffers lichtgewond overgebracht naar ziekenhuis

Bij een verkeersongeval in het centrum van Oostduinkerke zijn donderdagochtend drie gewonden gevallen. Een auto met daarin een bejaard koppel van 80 en 84 jaar stopte niet aan een kruispunt en ramde de wagen van een 32-jarige vrouw in de flank. Haar auto kantelde en de vrouw zat even vast. De drie gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht.
The

Lees meer »

Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt”

“Nog eentje kan de laatste zijn”, met die slogan lanceert Essevee een campagne die iedereen moet aanmoedigen om bewust na te denken over de gevolgen van alcohol achter het stuur.
The post Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »