Vlaams Belang Roeselare stelt top drie voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Vlaams Belang Roeselare stelde haar top drie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. Vlaams Parlementslid Immanuel De Reuse trekt de lijst. De top drie wordt vervolledigd door Lut Deforche-Degroote en Michiel Descheemaker.

Lut Degroote-Deforche zetelt voor het Vlaams Belang al 6 jaar in het BCSD, beter gekend als de sociale dienst van het OCMW. Lut werkte als verpleegkundige in een WZC. “Vanuit die ervaring wil Lut de komende legislatuur het sociaal beleid in onze stad opnieuw opvolgen en in de goeie richting sturen. Door Lut naar voor te schuiven, vragen we hiervoor een duidelijk mandaat aan de kiezer”, zegt lijsttrekker Immanuel De Reuse.

De top drie vervolledigt de partij met nieuwkomer Michiel Descheemaker. Michiel is advocaat, praktijkassistent aan de KULAK en was in het verleden de jongste schepen voor N-VA in Zonnebeke. “Met Michiel brengt het Vlaams Belang niet alleen een enorme kennis binnen op vlak van Ruimtelijke Ordening en Milieu, maar ook beleidservaring. We willen aan de kiezer duidelijk het signaal geven dat we onze verantwoordelijkheid willen opnemen in Roeselare”, aldus fractieleider Immanuel De Reuse.

In de loop van de volgende weken zal het Vlaams Belang nog verdere namen bekendmaken.

The post Vlaams Belang Roeselare stelt top drie voor gemeenteraadsverkiezingen voor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters riskeert 4 jaar cel voor ‘ware pest’

“Mamaatje, mijn GSM is geblokkeerd en ik moet dringend betalen anders zit ik in de problemen? Wil je helpen?” Dat bericht kreeg een vrouw uit Eeklo vorig jaar via Whatsapp, zogezegd van haar dochter. De dame was toen met haar partner op reis met de camper.
The post “Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters

Lees meer »

Provincie Antwerpen gaat strijd aan met spook- en postbusbedrijven

Met het project ‘Casper’ wil de Federale Politie Antwerpen de strijd opvoeren tegen spook- en postbusbedrijven. Die fictieve bedrijven worden gebruikt om geld wit te wassen of om allerlei criminele activiteiten te verdoezelen. "We willen zo vermijden dat die dekmantelbedrijven gewoon verhuizen naar een buurgemeente omdat daar minder controle is", aldus Clara Vanquekelberghe van de Antwerpse federale politie.

Lees meer »

Carl Detailleur van voormalige horecazaak Peegie in Roeselare is overleden: “Dankzij hem was het Stationsplein het feestplein van de Batjes”

Op zondag 8 september is Carl Detailleur overleden. Hij baatte jarenlang de voormalige horecazaak Peegie op het Stationsplein in Roeselare uit. “Carl zorgde ervoor dat het Stationsplein het feestplein van de Batjes was”, aldus Serge Gobin, die veel met hem samenwerkte.
The post Carl Detailleur van voormalige horecazaak Peegie in Roeselare is overleden: “Dankzij hem was het Stationsplein het

Lees meer »