Nooit meer ruzie bij het monteren van de Pax-kast van Ikea: minder onderdelen moet montage vergemakkelijken

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Gerenoveerde Kapittelzaal doet Paterskerk in Izegem stukje herleven

Twee jaar na de sloop van de Paterskerk krijgt met de renovatie van de voormalige kapittelzaal een stukje van het historische gebouw toch een tweede leven. Woonzorgcentrum ’t Pandje laat ze ombouwen tot een polyvalente ruimte, met respect voor het verleden. Zo zal een deel van het interieur, met de kenmerkende banken, bewaard blijven.
The post Gerenoveerde Kapittelzaal doet

Lees meer »

IN BEELD Dit waren de Tinekesfeesten 2024

Van donderdag 5 september tot en met zondag 8 september ging heel Heule en omstreken uit zijn dak op de 60ste editie van de Tinekesfeesten, dit jaar met als toepasselijke slagzin Made in the 60s.
The post IN BEELD Dit waren de Tinekesfeesten 2024 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Longstone versterkt roro P&O Ferries naar Engeland

P&O Ferries heeft een extra schip gecharterd voor het versterken van zijn rorodiensten naar Engeland. De 209 meter lange Longstone heeft een ruim van 4.076 lijnmeter, goed voor 346 vrachteenheden. Daarmee verdubbelt de capaciteit op de route naar Tilbury nabij Londen. Dankzij deze uitbreiding en het verschuiven van schepen versterkt P&O Ferries ook zijn dienst
The post Longstone versterkt

Lees meer »

Vooruit Ledegem telt negen nieuwkomers: “Er is absoluut nood aan oppositie”

Het worden in Ledegem zondag 13 oktober ‘saaie’ gemeenteraadsverkiezingen want met Lijst Burgemeester en Vooruit zal de kiezer slechts kunnen kiezen uit twee lijsten. Zoals eerder vermeld haakt Groen af. Vooruit trekt met een volledige lijst naar de stembus. “We hopen dat we worden beloond voor ons oppositiewerk”, zegt lijsttrekker Caroline Seynhaeve (59).
The post Vooruit Ledegem telt negen

Lees meer »