Katrien Devos neemt afscheid van ‘De kotmadam’: “Ooit moest Jeanne vloeken in een scène. Ik heb dat geweigerd”

Voor enkele generaties televisiekijkende Vlamingen zal Katrien Devos (73) voor altijd ‘kotmadam’ Jeanne blijven. Bijna 33 jaar nadat ‘De kotmadam’ voor het eerst werd uitgezonden, valt nu het doek. Katrien blikt in ‘Story’ terug op de rol van haar leven. 

Meer krantenkoppen in België

Atletiekvedette McLaughlin-Levrone heeft nog wat in de tank om Memorial-publiek te verwennen: “Misschien loop ik wel onder 50 seconden”

Sydney McLaughlin-Levrone (25) zakt komend weekend voor de allereerste keer af naar Brussel voor de Memorial Van Damme. De Amerikaanse atletiekvedette blikte op een persconferentie terug op haar prestaties in Parijs en ook al vooruit op de Memorial en de Spelen van 2028 in eigen land. “Ik had al veel goede dingen gehoord over de Memorial en over Brussel en

Lees meer »

Kapper Ronny kapt al 40 jaar de haren van menig Gitsenaar: “Ik blijf nog een tijdje doorgaan”

Ronny Lievens (57) viert het 40-jarig bestaan van zijn kapsalon, gelegen op de marktplaats van Gits. Een echte figuur in Gits door zijn bloeiende kapperszaak, maar eveneens door zijn groot hart voor de medemens. Van een jaarlijkse kerstboom versieren in het woonzorgcentrum tot zijn inzet voor het kermismaandagcomité, geen moeite is voor Ronny te veel.
The post Kapper Ronny

Lees meer »

Seriemoordenaar Staf ‘Vampier van Muizen’ Van Eyken mag gevangenis dag verlaten van minister: “Hij is en blijft zelf ook een mens”

Staf Van Eyken (73) – beter bekend als ‘de Vampier van Muizen’ – mocht maandag de gevangenis voor het eerst in acht jaar verlaten. Dat besliste minister van Justitie Paul Van Tigchelt. Van Eyken vermoordde en verkrachtte in de jaren 70 drie vrouwen en zit al 53 jaar in de gevangenis. Toch mocht hij de begrafenis van een vriend bijwonen,

Lees meer »

KIJK. Van “Harris is voorstander van abortus na geboorte” tot “Trump wil dictator zijn”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Afgelopen nacht onze tijd vond het eerste televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris plaats op de Amerikaanse zender ABC. Trump en Harris debatteerden meer dan negentig minuten lang over verschillende onderwerpen. Dit waren de vier opmerkelijkste passages van de debatnacht.

Lees meer »