“Cliff was ‘gene gewone’, maar iemand vermoorden?”: moordverdachte van Veronique (53) was niet onbesproken

De raadkamer heeft vrijdag de zaak van Cliff H. (39), de man die verdacht wordt van de moord op Veronique W. (53) uit Mechelen, met enkele dagen uitgesteld. De zaak wordt dinsdag behandeld en dan zal beslist worden of de man langer aangehouden blijft. Kennissen van H. bevestigen ondertussen dat de man losse handjes had. “Er was niet veel nodig om hem kwaad te krijgen en dan deinsde hij er niet voor terug om geweld te gebruiken en te slaan.”

 

Meer krantenkoppen in België

Stromae laat voor het eerst in maanden van zich horen: “Tot snel”

Stromae (39) worstelt nog steeds met zijn gezondheid, nadat hij vorig jaar zijn ‘Multitude’-tournee moest annuleren. Maar toch wil hij zijn fans bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die de Brusselse zanger al mocht ontvangen. Daarom verrast hij hen met een film van zijn liveshows. “Ik wil jullie de kans geven om toch te genieten.”

Lees meer »

60ste editie van Tinekesfeesten zet Heule weer weekend op zijn kop

‘Back to the sixties’ is het thema van de 60ste Tinekesfeesten. Heule mag jubelen, want 59 Tinekes zijn al de revue gepasseerd en rond de verkiezingen is Heule vier dagen in feestmodus. De Tinekesloop is terug dankzij de inzet van de Tinekeswerkgroep.
The post 60ste editie van Tinekesfeesten zet Heule weer weekend op zijn kop appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams formateur Diependaele (N-VA) wil morgen samenzitten met CD&V en Vooruit

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

KIJK. Stralende Margot Robbie voor het eerst met babybuik op de rode loper

Margot Robbie (34) is voor het eerst sinds het nieuws van haar zwangerschap bekendraakte op de rode loper verschenen. De Australische actrice poseerde onder meer samen met haar man Tom Ackerley (34) op de screening van de film ‘My Old Ass’. Een tijdje geleden werd Margot wel al eens gefotografeerd op Wimbledon. Ook toen was haar zwangere buik al goed

Lees meer »

Pater en missionaris Jozef Lannoo (94) uit Tielt overleden: Vriend en moordenaar Staf Van Eyken mocht begrafenis bijwonen, maar weigerde

Jozef Lannoo uit Tielt, ook wel beter gekend als pater Jef is op 94-jarige leeftijd overleden. Pater Jef zette zich jarenlang in voor jongeren in heel Vlaanderen. Hij was ook missionaris en trok na zijn pensioen zijn broer, pater Luk achterna naar Haïti. Daar verdiepte hij zich volledig in de evangelisatie en het vrijwilligerswerk in de grootste sloppenwijk van de

Lees meer »

Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde

BMW Meet&Drive Lichtervelde bestaat intussen acht jaar. Het event werd opgestart in 2016 en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de oldtimerkalender. Zo’n 140 BMW’s rijden op zondag 15 september in de voor- en namiddag een toer.
The post Jaarlijkse hoogdag voor de BMW-liefhebbers in Lichtervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als Rik moet afbellen, kan ik dat moeilijk relativeren”: Rik Verheye en Pedro Elias zijn al 10 jaar beste vrienden

Ondanks een ‘dikke’ Porsche met 700 PK werden boezemvrienden Rik Verheye (37) en Pedro Elias (49) al na één dag gevat in ‘Celebrity Klopjacht’. Hun deelname was geen succesverhaal, in tegenstelling tot hun vriendschap. Al tien jaar zijn ze onafscheidelijk, ook al blijkt de vriendschap onderhouden soms moeilijk. “Rik heeft zo zijn eigenaardigheden.”

Lees meer »