Nieuw en uniek obstakel voor wakeboarders op Lakeside Paradise: “Willen onze plaats bij beste kabelbanen ter wereld verstevigen”

Lakeside Paradise in Knokke-Heist pakt uit met een nieuwe eyecatcher. Het haalde een obstakel naar het Duinenwatermeer dat nog gebruikt werd tijdens de Munich Mash – dat is het grootste evenement ter wereld voor wakeboarders.

De firma UNIT maakt elk jaar speciaal voor deze gelegenheid een nieuw uniek en exclusief ontwerp van een nieuw obstakel dat alleen daar gebruikt wordt en waar er dus maar één exemplaar van bestaat. In samenwerking met het gemeentebestuur slaagde Lakeside Paradise er in om boven alle andere wereldwijde gegadigden dit obstakel naar Knokke-Heist te halen, waar het onlangs werd gemonteerd en te water gelaten.

Het gaat om een toestel waar de wakeboarders van de ene rail naar de andere kunnen springen. “De afzonderlijke componenten kunnen ook naast andere obstakels gelegd worden”, zegt Frank Vanleenhove. “Zo hoopt Lakeside Paradise om zijn plaatsje bij de beste tien kabelbanen ter wereld nog te verstevigen.” (MM)

The post Nieuw en uniek obstakel voor wakeboarders op Lakeside Paradise: “Willen onze plaats bij beste kabelbanen ter wereld verstevigen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gemeenten die fuseren in 2025 moeten op 13 oktober voor het eerst gemeenteraad kiezen

Vanaf 1 januari 2025 daalt het aantal Vlaamse gemeenten van 300 naar 285. Die dag zien 13 nieuwe fusiegemeenten, waarbij twee of meer gemeenten fuseren, het levenslicht. De gemeenten die dan fuseren moeten op 13 oktober voor het eerst een gemeenteraad kiezen voor hun nieuwe gemeente. Door de fusieoperatie zal Vlaanderen de komende jaren honderden lokale mandatarissen minder tellen.

Lees meer »

LIVE FRANKRIJK-BELGIË. Aftrap! Nemen de Rode Duivels revanche?

De Rode Duivels nemen het in de Nations League op tegen Frankrijk. Bondscoach Tedesco voert één wijziging door: Debast vervangt de geblesseerde De Cuyper. Aan de overzijde zit sterspeler Mbappé op de bank, net als Griezmann, Olise en Barcola. Weten de Duivels daarvan te profiteren? Kijk LIVE op VTM en VTM GO, of volg het in onze liveblog! Voorlopig staat

Lees meer »

Honderden evacuaties na bosbrand in Duitse Harzgebergte

In het Harzgebergte, in het midden van Duitsland, woedt sinds vrijdag een bosbrand. Volgens lokale media heeft het vuur zich in de nacht van vrijdag op zaterdag verder uitgebreid. De brand woedt op de flank van de Brocken, met 1.142 meter de hoogste berg in de regio.

Lees meer »

Hunter Biden pleit schuldig aan fiscale fraude

Hunter Biden, de jongste zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, heeft in een rechtbank in Los Angeles schuld bekend in een federale rechtszaak over belastingsfraude. Daardoor vermijdt de 54-jarige een nieuw proces, dat donderdag van start zou zijn gegaan met de samenstelling van de jury.

Lees meer »

“Op voorhand niet tevreden met zilver, maar nu wel”: Jasper Schoofs zorgt voor eerste Belgische medaille op EK wielrennen met zilver in tijdrit voor junioren

De eerste Belgische medaille op het EK wielrennen in Limburg is een feit. Jasper Schoofs (18) pakte zilver in de tijdrit bij de junioren (17-18 jaar). “Op voorhand had ik niet tevreden geweest met zilver, maar nu wel”, reageerde onze jonge landgenoot achteraf. “Ik heb alles eruitgehaald.” Matisse Van Kerckhove (18) zat lang in de hot seat maar greep naast

Lees meer »

Schutter München zou linken hebben gehad met terreurgroep HTS

De 18-jarige Oostenrijker van Bosnische afkomst die werd gedood toen hij donderdag een terroristische aanslag wilde plegen op het Israëlische consulaat-generaal in München, zou linken hebben gehad met Hay’at Tahrir al-Sham (HTS), een voormalige lokale tak van al-Qaida. Dat melden bronnen dicht bij het onderzoek aan dpa.

Lees meer »