LIVE AA GENT-SILKEBORG. Opnieuw Gandelman! Voor de tweede keer zorgt de invaller voor de verlossing

Na het 2-2-gelijkspel uit de heenmatch krijgt AA Gent Silkeborg over de vloer. Stoten ze op eigen veld door naar de laatste voorronde van de Conference League? Kijk live op VTM2 en VTM GO, of volg alles op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Blijvend met High Five naar school in Harelbeke

In 2018 startte lokaal bestuur Harelbeke met High Five in de Centrumschool. Wat begon als een proefproject om een veiligere schoolomgeving te creëren, loopt nu al in heel wat steden en gemeenten in Vlaanderen. Vanaf dit jaar wordt een High Five carrousel gelanceerd.
The post Blijvend met High Five naar school in Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog”

In tweede landelijke van het herenbasketbal is Holstra Wevelgem-Moorsele begonnen met een klinkende zege op het veld van BC Lamett Deerlijk-Zwevegem. Het werd 58-73. Zaterdag komt House Of Talents Kortrijk Spurs Two op bezoek in Evenementenhal De Schelp.
The post Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Longstone versterkt roro P&O Ferries naar Engeland

P&O Ferries heeft een extra schip gecharterd voor het versterken van zijn rorodiensten naar Engeland. De 209 meter lange Longstone heeft een ruim van 4.076 lijnmeter, goed voor 346 vrachteenheden. Daarmee verdubbelt de capaciteit op de route naar Tilbury nabij Londen. Dankzij deze uitbreiding en het verschuiven van schepen versterkt P&O Ferries ook zijn dienst
The post Longstone versterkt

Lees meer »

Dominique Pélicot (71) na verkrachtingen van zijn vrouw ook verdacht van lustmoord: “Slachtoffers werden allebei verdoofd met ether”

De Fransman die zijn vrouw verdoofde en door tientallen mannen liet verkrachten, wordt verdacht van nog meer wansmakelijke feiten. DNA linkt Dominique Pélicot (71) rechtstreeks aan een zaak waarbij een jonge vastgoedmakelaar nipt ontsnapte aan een verkrachting. Zijn naam valt ook in een lustmoord, maar daar ontbreekt concreet bewijs. De gelijkaardige werkwijze roept in ieder geval wel vragen op. Zo

Lees meer »

Brusselse gezinnen doen het steeds vaker zonder auto

Meer dan een kwart van de gezinnen in België (27,6 procent) had geen eigen auto in 2023. In Brussel is dat zelfs meer dan de helft, terwijl de Vlaamse huishoudens net het vaakst wel één of meer auto’s hebben. Dat blijkt uit gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Basket Midwest Tielt mikt op rustig debuut in eerste provinciale

Na bijna op sterven na dood te zijn geweest, heeft de Tieltse club in een recordtempo, met drie promoties in vier jaar, de hoogste provinciale reeks bereikt. Voorzitter Tom Scherpereel wil niet alle pluimen op zijn eigen hoed steken. Zijn bestuursploeg heeft daar een aanzienlijke rol in gespeeld. Ook de terugkeer van coach Hans Vanoosthuyse heeft bijgedragen aan de opmars

Lees meer »