Lokaal stevige onweersbuien met bliksem, later vandaag meer opklaringen

Het mooie zomerweer moet alweer plaatsmaken voor bewolking met regen- en onweersbuien. Later vandaag wordt het droger, aldus het KMI.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook Kroatië kondigt na Italië code rood af voor depressie Boris: “Momenteel al eerste overstromingen in Italië”

Nadat depressie Boris Centraal-Europa de afgelopen dagen overspoelde met regen is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië zet zich schrap voor heel wat neerslag en kondigt code rood af. Lokaal kan er tot het einde van de week volgens de weermodellen tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog meer. De meeste regen zal vandaag vallen. Ook

Lees meer »

Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky Burgers aan 1 euro

Frituurgroep Bossuwé pakt dit jaar opnieuw uit met hun jaarlijkse stunt: een Bicky Burger aan 1 euro, om hun betaalbare prijzenpolitiek extra in de verf zetten. Op dinsdag 24 september kan je bij de Bossuwé frituren ’t Hoge, Pottelberg en Wevelgem genieten van deze iconische burger aan een uitzonderlijk lage prijs.
The post Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky

Lees meer »

“We moeten monument beschermen”: vooral begrip voor verbod op zware fietsen op roltrappen Antwerpse voetgangerstunnel

Fietsers die regelmatig tussen de Antwerpse linker- en rechteroever pendelen, reageren verdeeld op het verbod op zware fietsen op de roltrappen van de Sint-Annatunnel. Enkele pendelaars die VRT NWS vanmorgen sprak, zijn bang dat de maatregel voor extra ochtendstress en tijdverlies gaat zorgen, al is er vooral begrip voor de bescherming van de monumentale trappen.

Lees meer »

Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee

Vrijdag 20 september is de kick-off van Draad Kaffee. Elke derde vrijdag van de maand, tussen 9 en 11.30 uur, kan je aansluiten bij een gezellige creatieve bende in Kaffee Damast.
The post Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee appeared first on KW.be.

Lees meer »