“Kun je me voortaan in het Spaans aanspreken?” Rode Duivel Amadou Onana heeft speciaal verzoek voor zijn trainer bij Aston Villa

Amadou Onana heeft een bijzonder verzoek gedaan aan zijn trainer bij Aston Villa, Unai Emery. Hoewel de Rode Duivel (22) nauwelijks Spaans spreekt, wil hij toch dat zijn coach hem in het Spaans aanspreekt. “Ik wil de taal beter leren spreken,” aldus Onana. 

Meer krantenkoppen in België

Kijk bij HLN vandaag én morgen exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Donald Trump op sociaal medium: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

70-jarigen komen bijeen voor feestmaal

Een gezellige drukte in de zaal Gruuthuze in Beveren-Leie tijdens de bijeenkomst van de 70’ers uit Deerlijk en Sint-Lodewijk. “Het is vijf jaar geleden dat wij een dergelijke reünie organiseerden. Wij waren toen in de Gavers”, vertelde Francis Deknudt tijdens zijn verwelkoming. Na het feestmaal en het dessert hadden de organisatoren voor een verrassing gezorgd.
The post 70-jarigen komen

Lees meer »

De beste pizza ter wereld bestel je niet in het land van de pizza

Wie pizza zegt, zegt Italië. En toch komt de beste pizza Margherita of Prosciutto niet uit Italië maar uit Manhattan. Eigenaar Anthony Mangieri van Una Pizza Napoletana werd tijdens de awarduitreiking in Napels uitgeroepen tot ’s werelds beste pizzabakker. Eerste Belg werd La Pizza è Bella in Antwerpen op de 68ste plaats.

Lees meer »

Vakbonden vormen front in Audi-betoging

Zo’n 5.500 mensen kwamen deze voormiddag samen in Brussel om te betogen naar aanleiding van de nakende sluiting van de Audi-fabriek in Vorst. Onder het motto “De industrie is van ons”, liepen de leden van verschillende vakbonden mee in de nationale staking. “Van het Belgische tot het Europese niveau, de politiek moet ons verdedigen.”

Lees meer »