Familie van Janick, Janice en Mathé ontroostbaar na verkeersongeval met verschrikkelijke afloop: “Jij kan je familie nog zien, wij niet meer”

Joanna Deraeve, de zus van de 30-jarige Janice die samen met haar gezin, de 29-jarige Janick en de 8-jarige Maithé, om het leven kwam is razend. “Is het besef er al, Jurgen?”, vraagt de familie zich af. Jurgen L., de dronken man die hen aanreed, is intussen aangehouden voor onopzettelijke doding. Dat bevestigt het parket.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OHL-KORTRIJK. Wie haalt het aan Den Dreef?

OH Leuven slikte vorig weekend z’n eerste nederlaag van het seizoen. Thuis kunnen de Leuvenaars altijd iets meer, en dus willen ze ook tegen KV Kortrijk drie punten thuis houden. Ze moeten het wel zonder trainer Oscar Garcia doen, die zit een speeldag schorsing uit.

Lees meer »

Herstelcoach bevordert welbevinden leerlingen: “Zorgnoden nemen toe”

Het psychosociaal welzijn en het welbevinden van jongeren zijn in het postcoronatijdperk een belangrijk onderwerp in heel wat secundaire scholen. Het Sint-Jozefsinstituut Ondernemen, Toerisme & IT (Jozefienen, red.) wil in de toekomst nog meer inzetten op degelijk en zorgend onderwijs en creëerde daarom een nieuwe functie binnen het lerarenteam. Bart Vandaele (32) werd aangesteld als herstelcoach.
The post Herstelcoach

Lees meer »

Ex-man van moordverdachte Inge Reyntjens: “Ik ben 175.000 euro kwijt door ‘het team’ dat Daisy zou behandelen tegen kanker”

De ex-man van Inge Reyntjens is zwaar opgelicht door Daisy V.M., die deze week samen met Inge Reyntjens voor het Antwerpse assisenhof terechtstaat voor de moord op Heidi Reyntjens. Hij beweert dat hij in totaal zo’n 175.000 euro heeft gegeven aan ‘het team’, dat Daisy zou behandelen tegen kanker. “Ik begrijp het zelf ook niet, achteraf. Ik heb mijn huis

Lees meer »

Caroline van Parfumerie Gutmann in Roeselare zoekt een overnemer: “Gezondheid laat het niet meer toe”

Caroline Werbrouck (59) is sedert 1987 het gezicht van Schoonheidsinstituut en Parfumerie Gutmann in de Galerij Demeester. Nu kijkt Caroline uit naar een overnemer want gezondheidsredenen nopen Caroline ertoe om het iets rustiger aan te doen.
The post Caroline van Parfumerie Gutmann in Roeselare zoekt een overnemer: “Gezondheid laat het niet meer toe” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Italië roept noodtoestand uit voor twee overstroomde regio’s

Na dagenlange regenval in het noorden van het land heeft Italië de noodtoestand afgekondigd voor twee regio’s die geteisterd worden door overstromingen. De regering van premier Giorgia Meloni stelde de regio’s Emilia-Romagna en Marken ook 20 miljoen euro directe steun ter beschikking. Door de regen staan er al vele straten onder water.

Lees meer »