Campagneteam Donald Trump beweert gehackt te zijn door Iran: “Om verkiezingen te beïnvloeden en chaos te zaaien”

Het campagneteam van Donald Trump zegt gehackt te zijn, en wel door Iraanse hackers. Iemand zou interne communicatie en een uitgebreid rapport over running mate J.D. Vance gelekt hebben. Ook Microsoft gaf al aan dat Iran zich probeert te bemoeien met de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

 

Meer krantenkoppen in België

Nee, Eddy van ‘Thuis’ komt niet op voor Vlaams Belang in Aalst: “We overwegen verdere stappen”

De productie van Thuis heeft een valse verkiezingsadvertentie die verscheen op sociale media gerapporteerd bij Meta, het moederbedrijf van onder meer Facebook. Dat schrijft VRT NWS. In de advertentie wordt het personage Eddy voorgesteld als een kandidaat voor Vlaams Belang in Aalst. Zowel de productie als acteur Daan Hugaert distantiëren zich ervan en “overwegen verdere stappen”.

Lees meer »

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Courtois houdt Real voor rust recht tegen Stuttgart, tienkoppig Lille kijkt tegen achterstand aan in Lissabon

Op dit moment begint ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Ook Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier staan tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »

Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt

Een 33-jarige vrouw uit Alveringem moest dinsdagmiddag door de brandweer uit haar wagen worden bevrijd na een verkeersongeval in Leisele (Alveringem). Het ongeval gebeurde toen haar wagen op een kruispunt in de flank aangereden werd.
The post Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweerman sterft tijdens interventie in Oostenrijk – Meer dan meter sneeuw leidt tot lawinegevaar in Beierse Alpen

In Oostenrijk is een brandweerman tijdens een interventie om het leven gekomen. Dat meldt de gouverneur van de deelstaat Neder-Oostenrijk. De dodentol van cycloon Boris komt zo op zeven te staan. Roemenië is voorlopig het zwaarst getroffen met vijf doden, in Tsjechië is sprake van vier vermisten. Ook in Polen viel een dodelijk slachtoffer. Nog in Oostenrijk raakte een wandelaar

Lees meer »

Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund

Club Brugge is woensdagavond met een valse noot gestart aan de league phase van de vernieuwde Champions League. Op de eerste speeldag toonde blauw-zwart veel goede intenties tegen Borussia Dortmund, maar de Duitse grootmacht trok in het laatste kwartier dan toch aan het langste eind: 0-3.
The post Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund appeared

Lees meer »

Afscheidsfeest Sneaker Gold in Eperon d’Or

Na twee jaar loopt het ‘Sneaker Gold’-project in Eperon d’Or ten einde. De sneakers vertrekken weer naar hun oorspronkelijke eigenaars. In het weekend van 14 en 15 september wordt er nog eerst een groot afscheidsfeest gegeven met gratis inkom en tal van activiteiten.
The post Afscheidsfeest Sneaker Gold in Eperon d’Or appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Politie nam enfant terrible Marius in bescherming in grootschalig drugsonderzoek”, zo blijkt uit geheime documenten

De politie houdt Marius Borg Høiby (27), die recent nog in opspraak kwam wegens geweld tegen zijn ex-vriendin, een hand boven het hoofd. Dat schrijven lokale media. Agenten zouden de zoon van kroonprinses Mette-Marit gewaarschuwd hebben dat zijn naam was opgedoken in een onderzoek naar grootschalige drugshandel. Onze royalty-expert geeft tekst en uitleg over het zoveelste schandaal rond het enfant

Lees meer »

Wordt je voorschot straks automatisch aangepast? Dit zijn de federale onderhandelaars van plan met je energiefactuur

Energieleveranciers verplichten je voorschotfactuur automatisch aan de actuele elektriciteits- en aardgasprijs aan te passen. Dat is wat ze willen, de partijen die onderhandelen over een federale regering (N-VA, MR, Vooruit, Les Engagés en CD&V). Zo behoren torenhoge eindfacturen of grote terugbetalingen tot het verleden. HLN kon de laatste onderhandelingsnota over het thema energie inkijken: dit willen ze allemaal veranderen aan

Lees meer »

Focus8720 heeft volledige lijst voor gemeenteraadsverkiezingen in Dentergem klaar: “Frisse mensen, met frisse ideeën”

Huidige oppositiepartij Focus8720 is klaar met zijn huiswerk voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker Aniek Van de Velde heeft een enthousiaste ploeg van negentien kandidaten die naar de stembusslag van 13 oktober trekken.
The post Focus8720 heeft volledige lijst voor gemeenteraadsverkiezingen in Dentergem klaar: “Frisse mensen, met frisse ideeën” appeared first on KW.be.

Lees meer »