LIVE ANDERLECHT-OHL (20u45). Leoni vervangt Vertonghen centraal achterin, Ashimeru start op het middenveld bij paars-wit

Na de thuiswedstrijd op de openingsspeeldag tegen STVV achter gesloten deuren, speelt Anderlecht tegen OHL z’n eerst thuismatch mét publiek. Kan paars-wit voor eigen volk een vervolg breien aan de zes op zes van de eerste twee speeldagen? 

Meer krantenkoppen in België

Dennenprocessierups rukt steeds verder op naar het noorden: vestigt hij zich binnenkort ook bij ons?

Hoewel hij de laatste jaren opnieuw wat minder voorkomt, is het elke zomer uitkijken voor de eikenprocessierups en zijn nesten. De vervelende brandharen van het insect zorgen immers voor jeuk en irritatie. Helaas is hij niet de enige rups met brandende haartjes, want ook zijn zuidelijke neefje, de dennenprocessierups (Thaumetopoea pityocampa), staat er vol mee. En die rups is door

Lees meer »

53-jarige fietser komt om bij aanrijding

In Kontich is vrijdagavond een 53-jarige man om het leven gekomen toen hij op de fiets in aanrijding kwam met een wagen. Dat bevestigt de lokale politiezone Hekla. De 24-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Lees meer »

Man (62) belandt in water tijdens wandeling met hond in Brugge: slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd

In Brugge is maandagnamiddag een 62-jarige man uit het water gehaald. De zestiger was met zijn hond aan het wandelen toen hij op een vooralsnog onduidelijke manier in de brede gracht sukkelde. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.
The post Man (62) belandt in water tijdens wandeling met hond in Brugge: slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd

Lees meer »