48 jaar geen Belgische finalist op 5.000 meter, nu in één klap twee met Heymans en Kimeli: “Kom, we gaan de Belgen eens op de kaart zetten”

Vincent Rousseau en Bashir Abdi slaagden er niet in. Al 48 jaar had België geen olympische finalist meer op de 5.000 meter, tot we er in Parijs plots twee hadden. John Heymans (26) en Isaac Kimeli (30) zorgden in het Stade de France voor een stunt van formaat. “Magnifiek, en ik ben niet eens moe!”, riep een dolgelukkige Heymans na afloop.

 

Meer krantenkoppen in België

Tijdelijk extra parking in Beitem als oplossing bij wegenwerken in 2025

In 2025 starten een aantal riolerings- en wegenwerken in Beitem. De vernieuwing van de nutsleidingen in de Meensesteenweg en rioleringswerken in enkele zijstraten (Kerkhofstraat, Mgr. Catrystraat en Koolbrandersstraat) zullen tijdelijke verkeersmaatregelen met zich meebrengen.
The post Tijdelijk extra parking in Beitem als oplossing bij wegenwerken in 2025 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg”

Op de eerste speeldag van de nieuwe competitie in derde provinciale B kon Koninklijke Basket Avelgem A de volle buit meenemen tegen BC Lamett Deerlijk-Zwevegem C. Dit weekend staat een confrontatie tegen Olympos Marke A op de kalender in Gemeentelijke Sporthal Ter Muncken.
The post Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg” appeared first on

Lees meer »