Voor tweede dag op rij duikt nieuwe straatkunst van Banksy op in Londen

De wereldberoemde straatkunstenaar Banksy heeft weer een nieuw kunstwerk in Londen onthuld. Het werk toont de silhouetten van twee olifanten die hun slur­ven naar elkaar uitsteken. De Britse graffitikunstenaar uit Bristol, wiens identiteit niet bekend is, deelde dinsdag een foto van het muurkunstwerk op Instagram.

 

Meer krantenkoppen in België

Kandidatenlijst Veurne Plus staat garant voor een volgende legislatuur met vernieuwing, ervaring en vrouwelijke inbreng

Op 13 oktober trekt de huidige Veurnse burgemeester Peter Roose de verkiezingslijst Veurne Plus. Met de slogan ‘Preus up Veurne’ zullen de elf mannelijke en twaalf vrouwelijke kandidaten de Veurnaars ervan proberen te overtuigen dat ze met hun deskundigheid en ervaring, maar ook met de frisse inbreng van nieuwe jonge gezichten, de juiste keuze zijn om de volgende legislatuur opnieuw

Lees meer »

Ook morgen geen vluchten op luchthaven Charleroi: 30.000 passagiers getroffen

De staking op de luchthaven van Charleroi gaat ook morgen door. Dat bevestigt de luchthaven donderdagavond. Uit voorzorg zijn daarom alle vluchten van vrijdag, zowat 200 in totaal, geannuleerd. Bijna 30.000 passagiers zijn getroffen. Het verzoeningsoverleg tussen vakbonden en directie, van morgen, is ook geschrapt. Er is wel een intern overleg morgenvroeg.

Lees meer »

Fonkelnieuwe lijst VoeVeurne gaat voluit voor vernieuwing met 23 nieuwe gezichten: “Wij willen af van die oude politieke cultuur”

Met een lijst van 23 volledig nieuwe namen kiest VoeVeurne bewust om volop voor vernieuwing te gaan. VoeVeurne vindt dat er best wel wat spoeling mag zitten in de Veurnse gemeenteraad, waar al decennialang dezelfde mensen de plak zwaaien. Nieuwe mensen met nieuwe ideeën kunnen de vlam weer in de politieke pan krijgen.
The post Fonkelnieuwe lijst VoeVeurne gaat

Lees meer »

“Hij is de Messi, Ronaldo en Maradona van het keepen”: ‘man van de match’ Courtois overladen met lof na nieuwe glansprestatie

Met dank aan (alweer) een ijzersterke Thibaut Courtois. Titelverdediger Real Madrid heeft zijn Champions League-campagne geopend met een 3-1-overwinning tegen Stuttgart. Courtois werd dankzij enkele straffe saves uitgeroepen tot ‘man van de match’ en dat leidde ook tot lofzangen van analisten en de Spaanse pers. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

23ste Kinderfoor is met net geen 3.000 kinderen opnieuw schot in de roos

Spelen, ravotten, knutselen en deelnemen aan activiteiten die meestal voor volwassenen zijn, dat is in een notendop hoe de Kuurnse Kinderfoor kan omschreven worden. Het zonnige weer en het uitgebreide aanbod aan activiteiten zorgden er alvast voor dat afgelopen zondagnamiddag bijna 3.000 kinderen deelnamen aan de 23ste editie van de Kinderfoor, die dit jaar voor de eerste maal plaatsvond in

Lees meer »