Met “aaibare” Tim Walz als running mate hoopt Kamala Harris de gewone Amerikaan te overtuigen

Kamala Harris heeft Tim Walz gekozen als running mate. Met de gouverneur van Minnesota hoopt ze meer witte kiezers uit het Midwesten te verleiden. Het is ook een veilige keuze: de voormalige leraar en wapengek roept weinig weerstand op.

 

Meer krantenkoppen in België

Koning Filip gearriveerd aan stadion, fans kijken vooral uit naar Duplantis: “We verwachten er wel veel van”

Het is aftellen naar de Memorial Van Damme, dat voor het eerst gespreid is over twee dagen (vrijdag 13 en zaterdag 14 september) én tal van olympische medaillewinnaars naar Brussel brengt. Ook polsstokspringer Mondo Duplantis is op de afspraak, en wil het publiek opnieuw verwennen met een wereldrecord. “Ik probeer altijd voor het uiterste te gaan, en in mijn geval

Lees meer »

DE INSIDER. Onze man trok naar een Turkse haarkliniek: “1.800 euro voor een nieuwe coupe. Maar dan is het maanden bang afwachten”

Haar is big business in Turkije. Dagelijks vertrekken er vluchten vanuit België, met mensen die een all-in pakket bestelden: weekendje Istanbul én een nieuwe coupe, voor amper 1.800 euro. Maar ben je dan wel zeker van een goed resultaat? En is het wel gezond? Onze reporter trok mee met twee mannen naar een haarkliniek, en volgde het hele proces. “Wat

Lees meer »

Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op strand van Oostende: “Belemmert werking van strand als zeewering”

In augustus keurde het Oostendse schepencollege de omgevingsvergunning goed voor de bouw van een nieuwe surfclub op het strand van Oostende. Alleen lijkt Natuurpunt nu in opstand te komen tegen de bouw van een surfclub op het strand. De natuurbehoudsvereniging heeft nu bezwaar aangetekend bij de gouverneur.
The post Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op

Lees meer »

Emma Bale kan altijd rekenen op liefje Jolan, zoon van Koen De Bouw: “’s Avonds dansen we in de keuken op mijn liedjes”

Met het nummer ‘Kijk niet weg’ roept Emma Bale (25) op om als omstaander in te grijpen wanneer iemand gepest wordt. Zelf denkt ze nog vaak terug aan de klasgenoot die voor haar opkwam toen ze gemene opmerkingen kreeg over haar deelname aan ‘The voice kids’. “Dat wekte jaloezie op”, getuigt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de

Lees meer »

Ondernemersavond in de Abdijhoeve

De stad Oudenburg organiseert op donderdag 26 september een bijzondere ondernemersavond voor alle lokale ondernemers. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis op te doen en samenwerkingen te verkennen die de lokale economie kunnen versterken.
The post Ondernemersavond in de Abdijhoeve appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Toch een beetje teleurgesteld”: Jasper Schoofs zorgt voor eerste Belgische medaille op EK wielrennen met zilver in tijdrit voor junioren

De eerste Belgische medaille op het EK wielrennen in Limburg is een feit. Jasper Schoofs (18) pakte zilver in de tijdrit bij de junioren (17-18 jaar). “Op voorhand had ik niet tevreden geweest met zilver, maar nu wel”, reageerde onze jonge landgenoot achteraf. “Ik heb alles eruitgehaald.” Matisse Van Kerckhove (18) zat lang in de hot seat maar greep naast

Lees meer »

Maakt Céline Dion comeback op Eurovisiesongfestival? Podcastmakers denken te weten van wel

Een dikke maand na haar memorabele optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, zou Céline Dion (56) een comeback plannen op het komende Eurovisiesongfestival. Dat idee wordt geponeerd in de podcast Eurovis-Huns, meer bepaald in een gesprek met Moritz Stadler, één van de producenten van de ’s werelds bekendste liedjeswedstrijd. De man bevestigt noch ontkracht het gerucht voorlopig niet.

Lees meer »

Wij spraken met Vincent Kompany, daags voor zijn Champions League-debuut: “De finale is in München, dat is toch een extra stimulans”

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij vooraf in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »