Leah Thys plots in de internationale spotlights: Blake Lively deelt GIF van ‘Thuis’-actrice voor 45 miljoen volgers

Blake Lively (36), vooral bekend van ‘Gossip Girl’, heeft onlangs haar eigen make-uplijn gelanceerd en deelt met plezier kiekjes van fans die haar producten kopen op sociale media. Niets bijzonders, totdat er ineens een bekend gezicht opduikt in haar verhaal: onze eigen ‘Thuis’-actrice Leah Thys. De actrice gebruikte een GIF van de geliefde Belgische actrice in haar Instagram Story. 

Meer krantenkoppen in België

De Parette organiseert eerste sneukeltocht in Harelbeke

Dienstencentrum De Parette vond een originele manier om hun werking in de kijker te zetten: al sneukelend de buurt rond lokaal De Parette verkennen en op de tussenstops nader kennismaken met de vrijwilligers van het Dienstencentrum die een woordje uitleg geven over de werking. “Het opzet is van deze eerste editie een jaarlijkse sneukelwandeltocht te maken”, luidt het.
The

Lees meer »

Officieel openingsfeest van gloednieuw podiumkunstenpaleis StAPwest in Veurns Suikerpark

Leerlingen en docenten van StAPwest Veurne verhuisden eerder dit jaar al naar hun nieuwe stek in het Veurnse Suikerpark. Maar zaterdag 14 september werd de officiële opening gevierd met een inhuldigingsbord en een feestelijke opendeurdag waarbij iedereen het gebouw kon verkennen. Er waren onder andere toonmomenten, workshops en proeflessen.
The post Officieel openingsfeest van gloednieuw podiumkunstenpaleis StAPwest in Veurns

Lees meer »

Dit is waarom ‘Lili en Marleen’ niet meer wordt uitgezonden

Hoewel ‘Lili en Marleen’ een groot succes was, moeten fans sinds 2019 zonder hun geliefde personages zoals Jefke, Ida, moeder Lisa, Pierre en Marleentje. In tegenstelling tot andere populaire series zoals ‘F.C. De Kampioenen’, wordt ‘Lili en Marleen’ momenteel niet heruitgezonden. Producent René Vlaeyen legt aan de ‘Gazet van Antwerpen’ uit waarom dat het geval is.

Lees meer »