Lars en Steven zien Remco Evenepoel olympisch kampioen op de weg worden: “Een unieke ervaring die moeilijk te evenaren valt”

Zaterdag 3 augustus gaat de geschiedenisboeken in met Remco Evenpoel, die naast de titel van olympisch kampioen tijdrijden, ook die van kampioen op de weg op zijn naam mag zetten. Lars (46) en Steven (43) waren getuige van deze historische prestatie dankzij HLN en Belfius. De twee wonnen elk een duoticket en konden zo de wielrenners live aanmoedigen tijdens de Olympische Spelen. “We hebben genoten van start tot finish”, vertelt Steven, die zijn zoon Vince (12) meenam. 

Meer krantenkoppen in België

Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté en Steven Colombeen én feeërieke Line Ellegiers naast ‘Doornroosje’ Lotte De Clerck in sprookjesmusical

Vanaf 12 april 2025 presenteert Deep Bridge een volledig nieuwe versie van de geliefde sprookjesmusical ‘Doornroosje’ in opeenvolgend Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Met Lotte De Clerck werd het gedroomde Doornroosje reeds gevonden en nu krijgt ook de rest van de zinnenprikkelende hoofdcast vorm.
The post Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté

Lees meer »

Unizo en lokale ondernemers organiseren kopstukkendebat in Gistel

Wie goed geïnformeerd naar de stembus wil trekken, kan zich op woensdag 18 september informeren tijdens een kopstukkendebat in zaal Zomerloos. “We hopen opnieuw op een mooie opkomst”, klinkt het bij Dirk Braet van de Handelaarsbond.
The post Unizo en lokale ondernemers organiseren kopstukkendebat in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een schande”: Cesar Casier neemt het op voor Conrad Janssens na pijnlijke opmerkingen door speurders in ‘Klopjacht’

Het nieuwe seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity Klopjacht’ veroorzaakt nu al ophef. Zo krijgen Cesar Casier (36) en Conrad Janssens (22), zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester (53) en zakenman Glenn Janssens (50), het zwaar te verduren, schrijft ‘TV Familie’. En dan vooral vanwege de pijnlijke uitspraken die de speurders in het programma over het koppel deden. “We zijn

Lees meer »

Vlaams Belang Kortrijk maakt nu ook volledig programma bekend

Nadat eind augustus de top 10 en grote speerpunten bekend werden gemaakt, kwam Vlaams Belang Kortrijk zondag met hun volledige lijst. Op maandag 9 september werd het volledige programma met de wereld gedeeld. Dat telt in totaal bijna 80 pagina’s.
The post Vlaams Belang Kortrijk maakt nu ook volledig programma bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vannacht eerste (en laatste?) debat Harris en Trump: dit moet je weten

Alle ogen zijn vannacht gericht op het allereerste (en wellicht enige) televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Kamala Harris en Donald Trump. Meteen de eerste keer ook dat de twee oog in oog met elkaar zullen staan, want ze hebben elkaar nooit eerder ontmoet. Dit debat komt op een cruciaal moment in de verkiezingsrace. Dit moet je alvast weten.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Dode en tientallen gewonden in Charkiv door Russische luchtaanval

Een vrouw werd gedood en tientallen mensen raakten gewond bij een Russische luchtaanval op de Oost-Oekraïense stad Charkiv. Dat maakten de autoriteiten zondagavond laat bekend. De Russische ex-president Medvedev dreigt ondertussen om Kiev te toveren in “gigantische gesmolten plek” als westerse langeafstandswapens worden ingezet om Rusland aan te vallen. Rusland en Oekraïne hebben na onderhandelingen wel elk 103 gevangenen aan

Lees meer »

Gemeente Wevelgem kan binnenkort alleen beslissen over drukke centrumweg: “Echt marktplein met terrasjes en leefbaar centrum nastreven”

De gemeente Wevelgem neemt een stuk van het beheer van de drukke gewestweg N8 over. Het kwam daarvoor tot een overeenkomst met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Het gaat in totaal om 700 meter in de doortocht Kortrijkstraat (vanaf kruispunt met Brugstraat inbegrepen), Grote Markt, Guldenbergplein, Vanackerestraat en Menenstraat, tot en met het kruispunt met de Artoisstraat en Moorselestraat

Lees meer »

Sterballerina Michaela DePrince (29) overleden: “Ze liet zien dat schoonheid uit de donkerste plekken kan oprijzen”

In de Verenigde Staten is ballerina Michaela Mabinty DePrince (29) overleden. DePrince danste onder meer bij het Nationale Ballet in Amsterdam en het Boston Ballet. Ze was ook te zien in ‘Lemonade’ van zangeres Beyoncé. Door haar levensverhaal en door de manier waarop ze als zwarte vrouw naam kon maken in de balletwereld, is ze voor velen een bron van

Lees meer »

Handzame ontvangt titelkandidaat De Haan: “We hebben niets te verliezen”

Onder leiding van nieuwe trainer Gunther Gesquière pakte NSVD Handzame op de eerste speeldag overtuigend drie punten bij Doomkerke (1-5). De eerste thuismatch van het seizoen leverde een eerste nederlaag op. Kanegem kwam met 0-3 winnen. Zondag komt leider De Haan op bezoek.
The post Handzame ontvangt titelkandidaat De Haan: “We hebben niets te verliezen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Percussie-ensemble DrumSpirit uit Dadizele beleeft momenteel hoogdagen: “Voor het eerst in 10 jaar tijd nog eens een internationale wedstrijd”

DrumSpirit, het Dadizeelse percussie-ensemble, beleeft hoogdagen. De muzikanten stonden afgelopen zomer tijdens Tien Om Te Zien op het podium met Metejoor en kijken reikhalzend uit naar hun tour volgend jaar doorheen de Verenigde Staten. “Daar nemen we voor het eerst sinds 2014 weer deel aan een grote internationale wedstrijd.”
The post Percussie-ensemble DrumSpirit uit Dadizele beleeft momenteel hoogdagen: “Voor

Lees meer »