Muizen gaan op zoek naar voedsel in Quick-restaurant aan De Keyserlei: “Helaas is ongedierte in vele steden een probleem en stad Antwerpen is daarop geen uitzondering”

Hamburgerrestaurant Quick aan de Keyserlei in Antwerpen heeft last van muizen. Voorbijgangers zagen hoe enkele knaagdieren onder de stoelen en banken van het filiaal kropen, op zoek naar eten. Quick Belgium is op de hoogte en heeft een gespecialiseerde dienst ongediertebestrijding ingeschakeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Zaak drugsinfiltrant uitgesteld, hof wil herverhoor van Zwevegemnaar

Het hof van beroep in Gent heeft de zaak van drugssmokkelaar Franky D. uit Zwevegem uitgesteld naar 18 december. Franky D. wordt vervolgd voor de invoer van grote hoeveelheden cocaïne naar België, maar beweerde dat hij werkte als burgerinfiltrant voor de Amerikaanse overheid.
The post Zaak drugsinfiltrant uitgesteld, hof wil herverhoor van Zwevegemnaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sabine (60) verloor twee mannen in een verkeersongeval: “Soms duiken ze samen in mijn dromen op, heel bizar”

Een ongeval in Burcht kostte deze week het leven aan een 54-jarige vrouw. Voor haar man was het de tweede keer dat hij zijn echtgenote verloor. Het is pijnlijk herkenbaar voor Sabine Maertens (60) uit Zedelgem. Zij verloor in nog geen dertig jaar tijd twee mannen, telkens bij een verkeersongeval. “Plots stond ik nóg eens in zo’n ziekenhuiskamer en moest

Lees meer »

KLJ Ledegem organiseert startdag en viert 95ste verjaardag

Voor KLJ Ledegem zijn het drukke weken. Op vrijdag 13 september organiseert de vereniging ‘s avonds haar startdag. Nieuwe geïnteresseerde leden zijn vanaf 19 uur welkom aan de Sint-Eloois-Winkelstraat om tijdens een leuke activiteit kennis te maken met de werking van de vereniging. Nog geen week later viert KLJ Ledegem haar 95ste verjaardag.
The post KLJ Ledegem organiseert startdag

Lees meer »

Ontslagen Lotte Vermeir had binnen VRT statuut van klokkenluider

VRT-CEO Frederik Delaplace ontkende bij zijn toelichting aan de raad van bestuur over de ontslagen van Ricus Jansegers en Lotte Vermeir formeel dat één van hen het statuut van klokkenluider had. Dat klopt alvast niet, want de gewezen netmanager van Eén en Canvas stapte in de lente zelf met gevoelige info naar de adviseur integriteit en verkreeg een beschermd statuut,

Lees meer »

“Turkse maffiavilla’s” te koop in Kapellen: kristallen kroonluchters, gouden versieringen en een troon

In Kapellen verkoopt de FOD Financiën 2 luxueuze villa’s die vroeger eigendom waren van Turkse maffialeden. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. De opvallende villa’s, waarvan één met een zwembad, werden inbeslaggenomen door de rechter. Tot aan de openbare verkoop op 19 november worden de leegstaande villa’s bewaakt, want urban explorers hebben er al schade aangericht.

Lees meer »

Schade aan bovenleiding in Beernem: tweede spoor tussen Aalter en Brugge weer in gebruik

Sinds 5.30 uur dinsdagochtend zijn twee van de drie sporen tussen Aalter en Brugge weer in gebruik. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel. Alle treinen kunnen rechtstreeks rijden zonder omleiding. Het derde spoor wordt later opnieuw in gebruik genomen.
The post Schade aan bovenleiding in Beernem: tweede spoor tussen Aalter en Brugge weer in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dominique Pélicot (71) na verkrachtingen van zijn vrouw ook verdacht van lustmoord: “Slachtoffers werden allebei verdoofd met ether”

De Fransman die zijn vrouw verdoofde en door tientallen mannen liet verkrachten, wordt verdacht van nog meer wansmakelijke feiten. DNA linkt Dominique Pélicot (71) rechtstreeks aan een zaak waarbij een jonge vastgoedmakelaar nipt ontsnapte aan een verkrachting. Zijn naam valt ook in een lustmoord, maar daar ontbreekt concreet bewijs. De gelijkaardige werkwijze roept in ieder geval wel vragen op. Zo

Lees meer »

Oostrozebeeks erfgoed pakt uit met stickerboek over geschiedenis van gemeente

Wie geïnteresseerd is in het verleden van Mandelgemeente Oostrozebeke moet zich vanaf 4 september naar de plaatselijke Carrefour reppen, want daar ligt een uniek boek klaar over de geschiedenis van Oostrozebeke. Het boek is gratis te verkrijgen en bij aankoop van 10 euro krijgt de klant een zakje stickers die in het boek moeten gekleefd worden. Wanneer het boek is

Lees meer »

Droomhuis gekocht en tweede kind op komst: hoe gaat het met Laura en Roger, 5 jaar na hun deelname aan ‘Temptation Island’?

Van een bewogen deelname aan ‘Temptation Island’ naar een rustig leven. Vijf jaar na hun deelname aan het beruchte programma staan Roger Osei Bonsu (28) en zijn vriendin Laura Moenaert (27) sterker dan ooit. Ze zijn inmiddels verloofd, verwachten hun tweede kindje en hebben net hun droomwoning gekocht. In dit interview blikken ze terug op hun ‘Temptation’-periode, vertellen hoe het

Lees meer »