LIVE. Djokovic en Alcaraz strijden in droomfinale om olympisch goud, Hanne Claes en Paulien Couckuyt naar halve finales 400 meter horden

Een nieuwe dag op de Olympische Spelen. Heel wat Belgische atleten komen in actie: hoe presteren ze? Volg het op deze pagina op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Peter Laloo (ex Rock-Fort) start in Ezelstraat pop-up P’

Op vrijdag 13 september gaat Peter Laloo (51) – jarenlang medezaakvoerder van Rock-Fort – in de Ezelstraat 13 van start met pop-up restaurant P’. “Ik sta bekend als zaalverantwoordelijke en sommelier maar hier zal ik voor het eerst in bijna 25 jaar weer zelf aan het fornuis staan”, zegt Peter Laloo.
The post Peter Laloo (ex Rock-Fort) start in

Lees meer »

Dokters Maria en Aline getuigen over seksuele intimidatie door patiënten. “Naakt en mét erectie zei hij: ‘Kom, onderzoek mij maar’”

“Elke keer zei hij dingen als ‘ik wil bonga bonga of retteketet doen met jou’.” Volgens een internationale studie krijgt meer dan de helft van de vrouwelijke artsen te maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag door patiënten. In Vlaanderen ligt dat aantal rond de veertig procent. Huisartsen Maria (30) en Aline (35) maakten het al mee en getuigen over hun ervaringen

Lees meer »

Nepagenten stelen miljoenenlading cocaïne van beruchte Taghi-groep: drugsroof veroorzaakt spanningen in crimineel circuit

Het Antwerpse parket is een bende nepagenten op het spoor die grote drugsladingen steelt van andere criminele organisaties. De bende zou twee weken geleden in Kemzeke een transport van de beruchte Taghi-groep uit Nederland hebben overvallen. Daarbij zou 1.400 kg cocaïne zijn geroofd. De drugsroof zorgt voor enorme spanningen in het criminele circuit.

Lees meer »

Broers Teo en Leo leren Bruggeling hotdogs eten: “Een gat in de markt”

In de Noordzandstraat 94, pal in de uitgaansbuurt ‘t Zand, gingen de broers Leo en Teo Demets van start met Top Dogs, een takeaway voor liefhebbers van hotdogs. “In het buitenland, vooral in Canada, zag ik veel populaire hotdogkraampjes maar in Brugge lijkt het een gat in de markt”, zegt Teo.
The post Broers Teo en Leo leren Bruggeling

Lees meer »

Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis

Tijdens de zondag van de kermis kon men kennismaken met het nieuwe bouwproject, dat ondergebracht wordt in het voormalige gemeentehuis in de Kasteelstraat in Oostvleteren.
The post Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israël voor het eerst met raket aangevallen vanuit Jemen

Voor het eerst is Israël aangevallen vanuit Jemen. Dat meldt het Israëlische leger. De raket werd tijdig onderschept, maar daar waren naar verluidt verschillende pogingen voor nodig. Er vielen geen gewonden. Het luchtalarm weerklonk in verschillende steden in het centrum van Israël.Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »