DVD-speler gestolen bij inbraak in wagen in Koksijde

In Koksijde stelde de eigenaar van een voertuig zaterdagavond vast dat er was ingebroken in zijn wagen.

Dat gebeurde in de Arthur Frèrelaan. Omstreeks 17 uur stelde de eigenaar van de geparkeerde Volkswagen Caddy vast dat het raam aan de passagierszijde was vernield. Er werd een DVD-speler en twee displays gestolen. (MM)

The post DVD-speler gestolen bij inbraak in wagen in Koksijde is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KSV Rumbeke en vzw Rista realiseren samen het project ‘Sporten op Water’: “Onder de nieuwe padelvelden ligt er een waterbuffer van 680.000 liter”

Op het sportpark in Rumbeke werd vrijdagavond het project ‘Sporten op Water’ officieel geopend. Voetbalclub KSV Rumbeke en vzw Rista sloegen de handen in elkaar om op de site een nieuw kunstgrasveld voor de voetbalclub en een padelhal voor tennis-en padelclub Rumbeke te realiseren. Onder de drie nieuwe padelvelden werd een waterbuffer van 680.000 liter aangebracht. Er wordt niet alleen

Lees meer »

Mark Rutte beleeft eerste dag als secretaris-generaal van NAVO: “Niet ongerust over Amerikaanse presidentsverkiezingen”

De Nederlandse ex-premier Mark Rutte beleeft vandaag/dinsdag zijn eerste werkdag als nieuwe secretaris-generaal van de NAVO. Hij volgt de Noor Jens Stoltenberg op, die tien jaar lang aan het hoofd stond van de militaire alliantie. Rutte stipte alvast zijn hoogste prioriteit aan: het bestendigen van de steun aan Oekraïne, en Kiev helpen een onafhankelijk land te blijven.

Lees meer »

Dortmund laat geen spaander heel van Celtic, ook Barcelona en Inter winnen makkelijk

Doelpunten, doelpunten en nog eens doelpunten. Borussia Dortmund, Barcelona en Inter Milaan hebben met duidelijke cijfers gewonnen in eigen huis. De Duitsers deden dat op indrukwekkende manier tegen Celtic (7-1) en dankte vooral Karim Adeyemi voor zijn drie goals in één helft. Barcelona rolde Young Boys Bern probleemloos op (5-0) en Inter had geen kind aan Rode Ster Belgrado (4-0).

Lees meer »

Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije legislatuur amper wissels: twee jonge raadsleden verlaten stad

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 13 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Lo-Reninge, zetelen er vandaag nog 11 in de gemeenteraad.
The post Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije

Lees meer »

Na moeder en broer stapt ook Eva-Maria Byttebier uit Harelbeke in de politiek: “Je leert zoveel nieuwe mensen kennen!”

De appel valt niet ver van de boom bij de Byttebiers. Nadat moeder Jacinta Vandorpe (52) opkwam met de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 en broer Laurens Byttebier (26) op de CD&V-lijst prijkte in oktober 2018, is het nu de beurt aan de jongste telg van de familie: Eva-Maria Byttebier (24). Ze staat op de zestiende plek. “Ik wil iets betekenen voor

Lees meer »

Deel sociale woonwijk Oud Park Wervik maakt plaats voor 2 appartementsblokken en 12 flats: “Het gaat om de oudste woningen in de wijk”

In de Christuslaan worden op de sociale woonwijk Oud Park in Wervik 23 oude woningen gesloopt. De huizen gelegen tussen de Dokter Dumont- en Mesenstraat zijn niet meer comform met de huidige normen. “De woningen worden in twee fasen gesloopt en maken plaats voor 24 appartementen”, zegt algemeen directeur Sonny Ghesquière van Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik.
The post Deel sociale

Lees meer »

Steeds meer zwaargewonde fietsers. Ook Paul (64) werd slachtoffer: “Gevallen als een kind dat leert fietsen en nu kan ik het misschien nooit meer”

Het aandeel fietsers bij mensen die ernstig gewond raken in het verkeer stijgt jaar na jaar volgens een analyse van verkeersinstituut Vias. Hoe een domme val met de fiets van de ene op de andere seconde je leven helemaal kan veranderen, daar kan Paul Willems (64) wel over getuigen. “Op woensdag 31 juli trok ik ‘s ochtends in koerskleren de

Lees meer »