Play Media veroordeeld voor verboden reclame in ‘Gert Late Night’

03:30 Play Media, het bedrijf achter tv-zenders als Play 4, is door de strafrechter veroordeeld omdat in het tv-programma ‘Gert Late Night’ verboden reclame is gemaakt voor haartransplantaties in Turkije. 

Meer krantenkoppen in België

Ronny en Frieda vieren hun gouden bruiloft

Ronny Puttevils (74) en Frieda Schotsmans (71) mochten onlangs op het sttadhuis langskomen voor de viering van hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel werd er in de bloemetjes gezet en kreeg enkele geschenken overhandigd. Hun heuglijke dag vond plaats op 23 augustus 1974. Ronny werkte als automechanicien en zij als bediende. Het koppel kreeg twee kinderen
The post Ronny en

Lees meer »

Onweer trekt over ons land: felle neerslag, hagel en weggewaaide dakpannen in Vlaanderen en Wallonië

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »

ACTION stelt kieslijsten voor OCMW en gemeente voor

De verkiezingscampagne raakt doorheen het land stilaan op kruissnelheid, met zowat alle partijen die hun lijsten bekend hebben gemaakt. In Komen-Waasten was het de beurt aan ACTION, die meteen duidelijke taal spreekt. “6 jaar geleden werd onze plaats afgenomen, in oktober draaien we de rollen om!”
The post ACTION stelt kieslijsten voor OCMW en gemeente voor appeared first on

Lees meer »

Corneliusfeesten kleuren opnieuw Veldegemse nazomer: “Met dank aan lokale horeca”

Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september zetten de nazomerse Corneliusfeesten opnieuw de verkeersvrije Veldegemse dorpskern op stelten. Bars van verenigingen, de venditie en rommelmarkt zijn klassiekers. Stand-upcomedy, een streekbierenbar en kermisworp voor kinderen zijn primeurs voor ‘de kleine kermis.’
The post Corneliusfeesten kleuren opnieuw Veldegemse nazomer: “Met dank aan lokale horeca” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Axel Daeseleire toont z’n gevoelige kant: “Als ze m’n chihuaha’s mishandelen, sta ik niet in voor de gevolgen”

Drie programma’s op twee zenders: Axel Daeseleire (55) is deze week alomtegenwoordig op uw scherm. Vooral ‘Axel in Amerika’ liet een diepe indruk na, vertelt de tv-maker, die in Texas zag hoe een 10-jarig meisje een wapen gebruikt. “Ik hoop dat die trend niet naar hier overwaait”, zucht hij. Al heeft Axel zelf ook een geheim ‘wapen’ waarmee hij z’n

Lees meer »

Luca Van Peteghem is wereldkampioen obstakelrun

In het Zuid-Amerikaanse Costa Rica is Luca Van Peteghem (27) uit Ruddervoorde wereldkampioen obstakelrun geworden in de ‘short course’ en in de ‘long course’. Daarmee bevestigt hij zijn Europese tweede plaats en zijn vier Belgische titels.
The post Luca Van Peteghem is wereldkampioen obstakelrun appeared first on KW.be.

Lees meer »

Visser Ronny (61) wierp koppel reddingsboei toe nadat hun zeiljacht zonk: “Het ging allemaal razendsnel”

De twee Nederlanders die vrijdag hun zeiljacht zagen zinken na een botsing met de nieuwe strekdam in Blankenberge, kwamen ervan af met een nat pak. En daar mogen ze ook een alerte visser voor bedanken. Ronny Oosterlynck (61) wierp hen letterlijk een reddingsboei toe vanop het nabijgelegen staketsel. “Zo hebben ze zich uiteindelijk kunnen vastklampen”, zegt hij.

Lees meer »

Basket Sijsele One begint ambitieus aan de competitie: “Deelname aan de play-offs moet het doel zijn”

Met een nieuwe, fel verjongde ploeg trekt de Sijseelse One-ploeg zondag naar Hansbeke. Dat is volgens coach Gerrit Major, ook al nieuw, meteen een waardemeter. Hij steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Vorig seizoen speelde hij met Oostkamp nog de finale van de play-offs, dit jaar wil hij met Sijsele opnieuw die nacompetitie in.
The post Basket

Lees meer »

Van klimmen in Damme tot speuren in Waregem: dit zijn onze 5 tips voor Open Monumentendag

Op zondag 8 september tekenen we opnieuw present voor Open Monumentendag. Het thema En route! focust op hoe mensen en ideeën altijd in beweging zijn, langs eeuwenoude routes over land, spoor of water. Dat levert een uitgebreid programma op dat opnieuw getuigt van een rijke en soms vergeten geschiedenis. Ook West-Vlaanderen neemt deel met verschillende activiteiten.
The post Van

Lees meer »