Nieuw boek onthult dat Bill Gates ongepast gedrag vertoonde tegenover vrouwelijke medewerkers: “Stagiaires mochten niet alleen zijn met hem”

Bill Gates was als een “kind in een snoepwinkel” met jonge knappe Microsoft-stagiaires, die zelfs niet alleen met hem mochten blijven. Dat blijkt uit het nieuwe boek van New York Times journalist Anupreeta Das dat binnenkort verschijnt.

 

Meer krantenkoppen in België

Ramenwasser toont hoe een doordeweekse werkdag op 180 meter boven de grond eruitziet

De arbeiders die instaan om de honderden ruiten van de wolkenkrabbers in de Thaise hoofdstad Bangkok te wassen, moeten over een flinke dosis lef beschikken en mogen alvast geen hoogtevrees hebben. Dat blijkt uit de duizelingwekkende beelden die een ramenwasser begin augustus maakte tijdens een doordeweekse werkdag. Hij en zijn collega’s bengelen zonder verpinken 180 meter boven de grond om

Lees meer »

Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark

Een 30-jarige man uit Kortemark heeft zich voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor aanranding, verkrachting en partnergeweld. J.B. misbruikte zijn toen vijfjarige dochtertje meermaals. Het openbaar ministerie eiste twaalf jaar cel.
The post Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vriendje van verongelukte Athena (18) in beroep tóch mee veroordeeld: “Hij mocht met opgefokte bromfiets niet op fietspad rijden”

Ruim twee jaar geleden kwam Athena Spencer (18) in Oostende om het leven onder de wielen van een vrachtwagen. Ze zat achteraan de opgefokte bromfiets van haar vriendje A.P. (21), die het afdraaiende voertuig niet meer kon ontwijken. Volgens de politierechter was alleen de trucker aansprakelijk, maar in beroep werd ook het vriendje mee veroordeeld. “Een meer evenwichtige uitspraak”, zegt

Lees meer »

Ingrid (59) getuigt moedig nadat ze door ex-man werd neergeschoten in Sint-Amands met een jachtgeweer: “Ik fluisterde nog: ‘ik ga dood’”

De hele rechtszaal in Mechelen kreeg ze muisstil. Ingrid, een 59-jarige mama van drie kinderen, heeft de dood in de ogen gekeken toen ze in oktober 2023 in Sint-Amands door haar ex-man werd neergeschoten met een jachtgeweer. “Het beeld hoe hij boven mij gebukt stond met dat geweer, vergeet ik nooit”, getuigde ze pakkend tijdens de zitting. Iwan R. (59)

Lees meer »

Welke deadline is nog haalbaar voor Vlaamse en federale formatie? “Partijen vrezen toegevingen te moeten doen, zo dicht bij verkiezingen”

Nu CD&V en Vooruit bezwaren blijven maken bij de startnota’s van Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) lijkt ook die regeringsvorming in het vaarwater te komen van de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zegt politicoloog Carl Devos (UGent). Welke deadline is nu nog realistisch voor de Vlaamse formatie? En wanneer steken ze federaal ook eens een tandje bij?

Lees meer »

Broertje (12) kreeg tientallen messteken: Italiaanse tiener die hele gezin vermoordde vertelt speurders wat er zich in het huis afspeelde

Hij stak hen één voor één dood: eerst zijn kleine broertje dat naast hem lag te slapen en daarna zijn mama en papa. Na een nacht vol leugens brak de 17-jarige Riccardo C. en ging hij over tot volledige bekentenissen over de familiemoord in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, vlak bij Milaan. Dit is wat er zich achter de muren

Lees meer »

Luide knal schrikt ruime omgeving van Oedelem op, hulpdiensten komen ter plaatse maar er blijkt niks aan de hand

In Oedelem, Sijsele en omgeving was woensdagavond omstreeks 20.30 uur een luide knal te horen. Het geluid was tot kilometers verder te horen. Ook de hulpdiensten werden gealarmeerd, maar uiteindelijk bleek er van een ongeval of echte explosie geen sprake.
The post Luide knal schrikt ruime omgeving van Oedelem op, hulpdiensten komen ter plaatse maar er blijkt niks aan

Lees meer »

FSMA legt zware boete op aan Belfius: 1 miljoen euro voor negeren vereiste procedures bij kasbons

De Belgische markttoezichthouder FSMA heeft een minnelijke schikking getroffen met Belfius Bank omdat de bank kasbons verkocht zonder de vereiste prospectus en hun reclame niet vooraf lieten screenen. De schikking bestaat uit een boete van 1 miljoen euro en een verplichting om het juridisch risicobeheer te versterken. Deze boete is de op twee na hoogste die de FSMA ooit heeft

Lees meer »

25-jarige motorrijder in levensgevaar na zware klap tegen flank van auto

Een 25-jarige motorrijder raakte maandagmiddag levensgevaarlijk gewond na een zwaar verkeersongeval in Torhout. Hij botste in de flank van een auto die vanuit een hoeve net de weg was opgereden. “De man werd 35 meter weggeslingerd op straat en raakte daarbij kritiek gewond”, zegt Annemie Wittesaele van politiezone Kouter.
The post 25-jarige motorrijder in levensgevaar na zware klap tegen

Lees meer »

Unizo organiseert tweede editie van familiedag

Voor het tweede jaar op rij organiseert Unizo Roeselare een familiedag. Op zondag 8 september leidt een ‘bolletje-pijl’-zoektocht de deelnemers langsheen verschillende ondernemers. De zoektocht met opdrachten onderweg is 26 kilometer lang voor fietsers. Voor wie liever met de wagen deelneemt, is er een tocht van 61 kilometer. Starten kan tussen 11 en 12 uur
The post Unizo organiseert

Lees meer »