Moeder van minderjarige die rolschaatsende vrouw in Olen neersloeg, getuigt: “Ik kan mijn zoon niet meer aan, ik ben er zelf bang van”

In Herentals is een vrouw van 27 neergeslagen en verkracht door een 17-jarige jongen. Volgens zijn moeder heeft de dader een drankprobleem en is hij daardoor uiterst gewelddadig. “Ik weet niet meer wat gedaan.”

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe slechte akoestiek een gezellig avondje uit kan verpesten 

Samen op restaurant gaan, kan heel gezellig zijn. Tot je binnenkomt en het geluid van de zaal je om de oren slaat. Dat is de ergernis van Xavier Taveirne in de podcast ‘Mens erger je niet’ van het consumentenprogramma ‘WinWin’ op Radio2. "Dat is vaak in de hippe, duurdere tenten omdat die plafonds hebben van 47 meter hoog en vergeten

Lees meer »

Wordt oudste boom van de Westhoek de Boom van het Jaar? “Hij is geselecteerd als kandidaat voor West-Vlaanderen”

De oudste boom van de Westhoek zat lang verscholen in een afgesloten bos van nonkel Henri, maar is sinds kort toegankelijk voor het publiek en wordt nu de West-Vlaamse kandidaat voor de titel Belgische Boom van het Jaar.
The post Wordt oudste boom van de Westhoek de Boom van het Jaar? “Hij is geselecteerd als kandidaat voor West-Vlaanderen” appeared

Lees meer »

Kloosterhof in Ingelmunster houdt 14de editie van buurtfeest

De bewoners van het Kloosterhof vierden voor de 14de keer feest. Dit jaar was het thema Oscars & the movies. Vanwege het slechte weer vond men een onderkomen in café Hazekapel in de Doelstraat.
The post Kloosterhof in Ingelmunster houdt 14de editie van buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe koningin van Maori aangeduid

Nga Wai Hono i te Po is benoemd tot de nieuwe koningin van de Maori in Nieuw-Zeeland. De 27-jarige is het jongste kind en de enige dochter van koning Kiingi Tuheitia Pootatau Te Wherowhero VII, die op 30 augustus op 69-jarige leeftijd overleed.

Lees meer »

Een op drie werknemers gebruikt elke dag AI, maar Miet (50) dreigt haar werk te verliezen: “Alleen nog saaie en slecht betaalde klussen”

Het is een cijfer om van achterover te vallen: één op de drie werknemers gebruikt elke dag artificiële intelligentie (AI) in zijn job. Prof. Techniekfilosofie Lode Lauwaert legt uit hoe bedrijven AI zien als opvolger van de lopende band. Slachtoffers vallen er nu al. Zo ziet Miet Ooms (50) uit Herk-de-Stad hoe AI haar vertaalwerk dreigt weg te nemen.

Lees meer »