Liveblog festivals: Dranouter geeft ontroerend eerbetoon aan Willem Vermandere, die afscheid nam van het podium 

We beleven één van de drukste weekends in ons festivallandje, met meer dan 10 festivals in Vlaanderen alleen. Hoogtepunten van de dag zijn Oscar And The Wolf als headliner op Suikerrock, en een eerbetoon aan afscheidnemend kleinkunstenaar Willem Vermanderen op festival Dranouter. Vanavond komt Amerikaans ‘enfant terrible’ Justin Timberlake naar het Antwerpse Sportpaleis. Onze reporter brengt ter plaatse verslag uit. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Al zeker drie doden nadat supertyfoon Yagi aan land gaat in Vietnam, twee doden en bijna honderd gewonden in China

De ‘supertyfoon’ Yagi is zaterdag aan land gegaan aan de noordkust van Vietnam. Daarbij velen zeker drie doden, zo is bekendgemaakt. Eerder trok de storm al door de provincies Quang Ninh en Haiphong. Daar werden duizenden bomen ontworteld, vlogen daken weg en werden boten losgerukt. Op het toeristische eiland Hainan, in het zuiden van China, vielen zeker twee doden en

Lees meer »

OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit

OCHO Dance Studio zet het seizoen in met veel muzikale schwung én pakt uit met een nog uitgebreider lessenaanbod. Want OCHO-ds wil iedereen in Veurne, van de allerjongste tot de iets oudere Veurnaars, inspireren om op een leuke manier te bewegen.
The post OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Game Mania vraagt faillissement aan: winkels vanaf dinsdag dicht

Game Mania heeft het faillissement aangevraagd, nadat er geen overnemer gevonden werd. Dat meldt het bedrijf maandagavond in een persbericht. Eind juni had de winkelketen bij de ondernemingsrechtbank van Antwerpen bescherming tegen zijn schuldeisers gevraagd en gekregen en was Game Mania op zoek gegaan naar een overnemer.
The post Game Mania vraagt faillissement aan: winkels vanaf dinsdag dicht appeared

Lees meer »

Vijf demonstranten opgepakt bij massaal protest voor vrijlating gijzelaars in Tel Aviv

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!”

Uiteenlopende emoties bij Bert Bolle (20) na twee thuiskoersen. De wedstrijd voor elites en beloften op kermismaandag leverde hem een eerste zege op. Enkele dagen later was hij in de profkermiskoers net niet attent genoeg.
The post Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

West-Vlaming Tim Saey over ‘Lelies’: “Ik voelde mij te jong voor de oude rollen en te oud voor de jonge rollen”

Tim Saey – afkomstig uit Beernem – speelt mee in ‘Lelies’, een productie van Inteam. Tim is daarmee niet aan zijn proefstuk toe, want hij speelde al in talrijke producties. Volgens Tim is zijn rol van Simon in ‘Lelies’ geen gemakkelijke rol.
The post West-Vlaming Tim Saey over ‘Lelies’: “Ik voelde mij te jong voor de oude rollen en

Lees meer »

Jonas en Elina verkopen en verhuren hottubs

Tijdelijk een hottub nodig voor een feestje? Op zoek naar een romantische toets voor een knus avondje met je partner? Dankzij The Rolling Hottub rol je gewoon een authentieke hottub je tuin binnen. “Je hebt er geen elektriciteit voor nodig en na iets meer dan een uur kun je in bad!”
The post Jonas en Elina verkopen en verhuren

Lees meer »

Wie stal 24.000 euro uit de politiekluis? Heel het politiekorps kijkt naar elkaar: “Alles wijst op inside job”

Wanneer de boekhouder terugkeert uit ziekteverlof, blijkt er 24.000 gestolen te zijn uit de politiekluis van de Brugse scheepvaartpolitie. Wie is de dader? Op die vraag proberen de Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge een antwoord te vinden. En daarvoor wordt vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemannen en -vrouwen die er werken gekeken.

Lees meer »