LIVE WEGRIT. Wat een plaatje: finish vlak aan Eiffeltoren, Evenepoel en co worden getoond op groot scherm

Het woord is vandaag aan olympisch kampioen tijdrijden Remco Evenepoel en Wout van Aert. Samen met wegkapiteinen Tiesj Benoot en Jasper Stuyven in steun moeten ze voor nieuw Belgisch eremetaal gaan zorgen. Rond 11u gaan de renners van start vlak bij de Eiffeltoren. Wie volgt Richard Carapaz op als olympisch kampioen? 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijk dient bidbook voor Culturele Hoofdstad van Europa 2030 in: “Nu is er minder focus op infrastructuur en maken kleinere steden écht meer kans”

Maandag heeft een Kortrijkse delegatie in Brussel het bidbook voor de kandidatuur van Culturele Hoofdstad van Europa 2030 ingediend. Schepen van Cultuur Axel Ronse (N-VA) zwaaide zijn team uit aan Kortrijk station. “Als het ons lukt, hoop ik dat het dossier kan loskomen van de politiek.”
The post Kortrijk dient bidbook voor Culturele Hoofdstad van Europa 2030 in: “Nu

Lees meer »

Tiende editie De Groote Stooringe voor het eerst twee dagen lang

De tiende editie van het driejaarlijks straattheater- en circusfestival De Groote Stooringe vindt voor het eerst plaats gespreid over twee dagen. Op zaterdag 21 en zondag 22 september is het stadscentrum autovrij en worden pleinen en winkelstraten ingepalmd door circusartiesten. De rode draad dit keer zijn de clowns.
The post Tiende editie De Groote Stooringe voor het eerst twee

Lees meer »

Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg

Niet minder dan twintig leerkrachten van de scholengemeenschap Guldenberg vertrokken vorig schooljaar op pensioen. Ze kregen een passend afscheid van hun collega’s van Bamo, De Gulleboom, SPWe basis, VBS Wijnbergschool en De Posthoornschool.
The post Feest bij Scholengemeenschap Guldenberg appeared first on KW.be.

Lees meer »