LIVE. Net niet! Belgian Waffles lopen naar vierde plaats in finale gemengde aflossing, Femke Bol bezorgt Nederland goud met geweldige eindsprint

Een fenomenale Remco Evenpoel bezorgde België na een indrukwekkende solo een nieuwe gouden medaille. Ook later op de dag komen er nog enkele landgenoten in actie op de Olympische Spelen. Dan is het onder meer aan de Red Panthers, volgt de finale van de 4×400 meter mixed relay én bokst Oshin Derieuw. 

Meer krantenkoppen in België

Fietshandel Sovélo organiseert eerste ‘speed tour’ in Aarsele: “De speedbikes worden vaak vergeten”

Op zondag 8 september organiseert fietshandel Sovélo in Aarsele voor het eerst de Sovélo Speed Tour, een fietstocht specifiek gericht op de eigenaars van een speedbike. “Eindigen gebeurt met een drankje en een hapje.”
The post Fietshandel Sovélo organiseert eerste ‘speed tour’ in Aarsele: “De speedbikes worden vaak vergeten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Van “Ik wil je pappie zijn” tot “Zwijg, vrouw”: dit zijn de strafste momenten uit het Nederlandse ‘B&B zoekt lief’

Een van de favoriete programma’s van Gert Verhulst (56) is ‘B&B vol liefde’, de originele Nederlandse versie van ‘B&B zoekt lief’. Hij vindt de Vlaamse reeks op VTM maar een “flauw en slecht aftreksel”. Dat valt te begrijpen als je weet wat er allemaal in de Nederlandse versie gebeurt. Dacht je dat de uitspraken van Jelmont al opvallend waren? Denk

Lees meer »

Tiende editie De Groote Stooringe voor het eerst twee dagen lang

De tiende editie van het driejaarlijks straattheater- en circusfestival De Groote Stooringe vindt voor het eerst plaats gespreid over twee dagen. Op zaterdag 21 en zondag 22 september is het stadscentrum autovrij en worden pleinen en winkelstraten ingepalmd door circusartiesten. De rode draad dit keer zijn de clowns.
The post Tiende editie De Groote Stooringe voor het eerst twee

Lees meer »

Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren

Op 1 september kregen ze nog even respijt, maar vandaag is het dan toch zo ver: de eerste schooldag na de zomervakantie. Alle West-Vlaamse basis- en middelbare scholen ontvangen vandaag samen zo’n 200.000 leerlingen. Een spannende dag, en niet enkel voor de kinderen zelf…
The post Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwangere vrouw en 6 kinderen onder de doden nadat bootje met migranten zinkt aan Cap Gris-Nez

Op het Kanaal ter hoogte van Cap Gris-Nez is een rubberboot met bijna zeventig migranten erin gezonken. Volgens de Franse minister van Binnenlandse zaken Gérald Darmanin is er voorlopig sprake van 12 doden en “verschillende gewonden”. Enkele van hen zouden in kritieke toestand zijn. Twee opvarenden zijn nog vermist. Bij de doden zijn een zwangere vrouw en zes kinderen.

Lees meer »