LIVE KV MECHELEN-WESTERLO. De Kemphanen leiden: Madsen blijft koelbloedig vanop de stip

KV Mechelen ontvangt na het knappe punt op het veld van Club Brugge op de tweede speeldag Westerlo. Pakt Malinwa voor eigen volk de eerste zege van het seizoen? 

Meer krantenkoppen in België

Open Walletje keert na zeven jaar terug naar Knokke-Heist: ontdek veertig ondernemingen tijdens speciale opendeurdag

Na een onderbreking van zeven jaar keert Open Walletje terug naar Knokke-Heist. Op zondag 22 september opent een veertigtal ondernemingen van bedrijvenpark ‘t Walletje in Westkapelle hun deuren voor een nieuwe editie vol activiteiten, gezelligheid en netwerkmogelijkheden.
The post Open Walletje keert na zeven jaar terug naar Knokke-Heist: ontdek veertig ondernemingen tijdens speciale opendeurdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zuster Martine is 70 jaar geprofest

Zuster Martine is 70 jaar geprofest en werd gefeliciteerd door burgemeester Alain Top, schepenen Lynn Callewaert, Kathleen Duchi, Francis Pattyn en Dominique Windels, algemeen directeur Hans Piepers en raadslid Rosanne Mestdagh.
The post Zuster Martine is 70 jaar geprofest appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vrijdag won een Belg ruim 149 miljoen euro met Euromillions. Zijn of haar identiteit blijft geheim, maar wij hebben een vermoeden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dominique Persoone maakt grote chocoladen buffel in kader van ‘80 jaar bevrijding van Brugge’

De etalage van The Chocolate Line op het Simon Stevinplein 19, uitgebaat door chocolatier Dominique Persoone, staat dezer dagen volledig in het thema van ‘80 jaar bevrijding van Brugge’. “De grote volledig in chocolade gemaakte buffel verwijst naar de Canadese compagnie die onze onze stad heeft bevrijd”, zegt Persoone.
The post Dominique Persoone maakt grote chocoladen buffel in kader

Lees meer »

LIVE. CEO VRT Frederik Delaplace wordt op de rooster gelegd in Vlaams Parlement: minister Dalle (CD&V) ziet in audit van VRT “geen oplossing”

Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, geeft vanmiddag in het Vlaams Parlement tekst en uitleg over de herschikkingen aan de top van de openbare omroep en zijn eigen functioneren. Dat gebeurt tijdens een speciale commissie, waar ook ontslagnemend mediaminister Benjamin Dalle (CD&V), VRT-voorzitter Frieda Brepoels en bemiddelaar Rob van Eijbergen uitgenodigd zijn. Brepoels is niet opgedaagd. Volg het hier

Lees meer »

Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud

Het wijkcomité van het Prinsenhof in Roeselare organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 september zijn wijkfeesten. “Met activiteiten voor jong en oud”, aldus Wouter Wenes van het wijkcomité.
The post Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud appeared first on KW.be.

Lees meer »