LIVE. Geen medaille! Oshin Derieuw kan Chinese wereldkampioene niet verslaan en is uitgeschakeld

Een fenomenale Remco Evenpoel bezorgde België na een indrukwekkende solo een nieuwe gouden medaille. Ook later op de dag komen er nog enkele landgenoten in actie op de Olympische Spelen. Dan is het onder meer aan de Red Panthers, volgt de finale van de 4×400 meter mixed relay én bokst Oshin Derieuw. 

Meer krantenkoppen in België

Paus aangekomen in Indonesië voor reis door Zuidoost-Azië

Paus Franciscus is dinsdag gearriveerd in de Indonesische hoofdstad Jakarta voor het begin van zijn reis door Zuidoost-Azië. De 87-jarige paus reist in twaalf dagen door Indonesië, Papoea-Nieuw-Guinea, Oost-Timor en Singapore. Het is zijn langste en verste tocht als paus en bovendien pas de eerste keer in 2024 dat hij Italië en Vaticaanstad verlaat.

Lees meer »

“Ik wil mensen samenbrengen”: Patrick Steen alias Pat Stone uit Leke maakt furore als assemblagekunstenaar

Pat Stone is het artistieke alter ego van Patrick Steen (63), die gehuwd is met Christel Desmyttere en in Diksmuide woont. Naast heel wat eigen tentoonstellingen en opdrachten voor steden en gemeenten, zag hij ook tal van zijn werken bekroond worden.
The post “Ik wil mensen samenbrengen”: Patrick Steen alias Pat Stone uit Leke maakt furore als assemblagekunstenaar appeared

Lees meer »