Kijk binnen in een premium-appartement op een van de mooiste plekken van het Zoute

06:30 Een sereen appartement als echo van de natuur: dat maakte interieurarchitecte Charlotte Vercruysse van dit prestigieuze vakantieverblijf in Knokke. Wij mochten binnenkijken. 

Meer krantenkoppen in België

Na zomers weekend neemt temperatuur flinke duik: “Vorig jaar hittegolf, nu te koud voor deze tijd van het jaar”

Op de meeste plaatsen was het zondag nog heerlijk genieten van de zon, al viel hier en daar al een plaatselijke bui, vooral in het westen en zuidwesten. Vanaf maandag krijgen we erg wisselvallig weer, met maxima tot amper 15 graden op donderdag. Is de zomer nu definitief voorbij? “De komende dagen zien er allesbehalve fraai uit”, voorspelt weerman Frank

Lees meer »

“Ik verwijt hem wel iets, ja”: handbiker Van de Steene ziet medaille en team relay in rook opgaan na stevige crash

Handbiker Jonas Van de Steene heeft op de Paralympische Spelen in Parijs in de wegrit van de MH4-klasse moeten opgeven. De Oost-Vlaming crashte in de derde ronde stevig in de nadarhekken, nadat hij langs achter werd aangetikt door de Zwitser Fabian Recher. De handbike van Van de Steene raakte zwaar beschadigd en kan niet tijdig hersteld worden voor de team

Lees meer »

Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen”

Vooruit stelde zaterdag haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Het inzetten op verjonging én op ervaring kon op veel bijval rekenen bij eregast Conner Rousseau. “Ik zie jong, oud, kleur en vooral veel goesting.”
The post Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

AZ Delta bant alcohol uit bistro en shop: “Lekkere alcoholvrije alternatieven, maar bubbels op materniteit wel nog toegestaan”

Bij AZ Delta (Roeselare-Torhout-Menen) is er voortaan geen alcolhol meer te verkrijgen. Een maatregel die van hogerhand sowieso op 1 april 2025 werd opgelegd, maar bij AZ Delta bant men alcohol dus al zeven maanden eerder. Om de geboorte van een kindje te vieren, is het wel nog toegestaan om een glas te serveren op de materniteit. Het ziekenhuis was

Lees meer »

Zeilers roepen op tot vrede tijdens ‘Sail-out for Peace’

Zeilers staan bekend om hun vrije geest, altijd zoekend naar nieuwe horizonten en onbekende wateren. Maar in een wereld die steeds meer geteisterd wordt door oorlog en terreur, voelen velen de drang om een signaal te geven. Op zondag 8 september krijgen ze die kans tijdens de allereerste ‘Sail-out for Peace’, een evenement georganiseerd uit
The post Zeilers roepen

Lees meer »

Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land

Serge Pauwels (40) kijkt als bondscoach van de Belgische junioren uit naar het komende EK en WK wielrennen. Met Bredenaar Corneel Vanslembrouck neemt hij zelfs een streekgenoot mee naar de Europese titelstrijd in Limburg.
The post Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dood van Cloé (28) in Thailand komt hard aan in Holsbeek: “Ik hoorde haar enkele weken geleden nog, ze leek zo gelukkig”

De Belgische vrouw die zaterdagochtend dood werd teruggevonden in het noorden van Thailand, is de 28-jarige Cloé Ferrari, afkomstig uit Holsbeek. Ze woonde sinds een tiental maanden met haar vriend in de provincie Mae Hong Son in Thailand en gaf daar yogalessen. “Ik hoorde haar een paar weken geleden nog, ze leek zo gelukkig”, klinkt het bij een vriendin.

Lees meer »

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht voor inmenging in verkiezingen

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft donderdag onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »