Hanne, Marthe en Julia treden voor het eerst in de K3-geschiedenis op tijdens LGBTQ-festival: “Het plaatje klopt gewoon”

Vandaag zullen Hanne, Marthe en Julia van K3 voor de allereerste keer ooit in de geschiedenis van K3 aanwezig zijn tijdens Canal Pride in Amsterdam. Op een rondvarende boot doorheen de kanalen van de stad zullen de meiden bekende liedjes als ‘Alle Kleuren’, ‘Waterval’ en ‘Oya Lélé’ zingen. Uiteraard zullen ze hun beroemde regenboogjurk op deze feestelijke dag aantrekken. Reporter Jarne hoort het trio uit in deze nieuwe HLN Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Jager die ara doodschoot na bijna zes jaar procederen veroordeeld: “Eindelijk gerechtigheid voor Rambo”

De jager uit Deurne die in december 2018 een tamme, getrainde freeflying papegaai uit de lucht schoot in Malle, is vrijdag door het hof van beroep in Gent veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zijn wapen werd verbeurdverklaard, hij moet een geldboete betalen en de rechtsplegingskosten. De jager is nu zwaarder veroordeeld dan in eerste aanleg. “Mijn cliënt is enorm

Lees meer »

Vrouw (71) uit Kortrijk geeft onderdak aan vakantieliefde uit Thailand… die haar 10.000 euro lichter maakt

Een 47-jarige man uit Leuze-en-Hainaut heeft zich voor de correctionele rechtbank van Veurne moeten verantwoorden voor misbruik van vertrouwen, informaticabedrog en hacking. Een 71-jarige kwetsbare vrouw uit Kortrijk werd ruim 10.000 euro lichter gemaakt. Het openbaar ministerie eiste twee jaar effectieve gevangenisstraf.
The post Vrouw (71) uit Kortrijk geeft onderdak aan vakantieliefde uit Thailand… die haar 10.000 euro lichter

Lees meer »

Zeilers roepen op tot vrede tijdens ‘Sail-out for Peace’

Zeilers staan bekend om hun vrije geest, altijd zoekend naar nieuwe horizonten en onbekende wateren. Maar in een wereld die steeds meer geteisterd wordt door oorlog en terreur, voelen velen de drang om een signaal te geven. Op zondag 8 september krijgen ze die kans tijdens de allereerste ‘Sail-out for Peace’, een evenement georganiseerd uit
The post Zeilers roepen

Lees meer »

Gruwel na gruwel komt naar boven in zaak van zwaar mishandeld Nederlands pleegmeisje (10): “Aan stroomdraden vastgebonden in kooi”

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders. De pleegmoeder -en vader staan terecht voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Het gaat om een horrorzaak. In de rechtbank komt donderdag het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37)

Lees meer »

Dominique Pélicot (71) na verkrachtingen van zijn vrouw ook verdacht van lustmoord: “Slachtoffers werden allebei verdoofd met ether”

De Fransman die zijn vrouw verdoofde en door tientallen mannen liet verkrachten, wordt verdacht van nog meer wansmakelijke feiten. DNA linkt Dominique Pélicot (71) rechtstreeks aan een zaak waarbij een jonge vastgoedmakelaar nipt ontsnapte aan een verkrachting. Zijn naam valt ook in een lustmoord, maar daar ontbreekt concreet bewijs. De gelijkaardige werkwijze roept in ieder geval wel vragen op. Zo

Lees meer »

Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open VLD voor de provincie

Huidig burgemeester Stephan Mourisse (57) van de Landelijke Volkspartij zal de provincielijst voor Open VLD duwen. Nogal vreemd, want in januari kondigde notaris Mourisse aan eind dit jaar afscheid te nemen van de politiek. Hij staat dus niet meer op de lijst van de LVP voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open

Lees meer »

“Als Rik moet afbellen, kan ik dat moeilijk relativeren”: Rik Verheye en Pedro Elias zijn al tien jaar beste vrienden

Ondanks een ‘dikke’ Porsche met 700 PK werden boezemvrienden Rik Verheye (37) en Pedro Elias (49) al na één dag gevat in ‘Celebrity Klopjacht’. Hun deelname was geen succesverhaal, in tegenstelling tot hun vriendschap. Al tien jaar zijn ze onafscheidelijk, ook al blijkt de vriendschap onderhouden soms moeilijk. “Rik heeft zo zijn eigenaardigheden.”

Lees meer »