Evenepoel is 241 keer ‘rijker’ dan Van Aert en Willems: wat is een olympische medaille nu echt waard?

Voor Remco, Wout en Gabriella zijn hun olympische medailles ongetwijfeld van onschatbare waarde. Toch blijkt niet al wat blinkt (even)veel waard, zo blijkt uit analyse van investeringsplatform Saxo op basis van de gebruikte materialen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Op papier is hij blijkbaar sneller dan Doku”: ‘bliksemschicht’ Duranville pakt bij debuut uit met heerlijke dribbel, al baalt Mulder ook

Opvallende invalbeurt van Julien Duranville (18) tegen Israël. De pijlsnelle winger – bijgenaamd ‘L’Eclair’ of ‘de bliksemschicht’ – bracht energie en flair. Vooral één dribbel sprong eruit en het jeugdproduct van Anderlecht kreeg ook lof van onze analisten. “Als hij fit blijft, moet je er niet aan twijfelen: dan zál hij doorbreken.”

Lees meer »

KVK Westhoek speelt thuismatch tegen Dikkelvenne in… Boezinge: “We hopen dat ons nieuw veld maandag gekeurd wordt”

KVK Westhoek speelt dit seizoen op kunstgras. De werken liepen echter wat vertraging op en zo spelen de Ieperlingen hun vooruitgeschoven eerste thuismatch nog elders. De ploeg van Bram Lucker gaat naar Boezinge, de ploeg met wie KVK Westhoek bijna ging fusioneren vorig jaar.
The post KVK Westhoek speelt thuismatch tegen Dikkelvenne in… Boezinge: “We hopen dat ons nieuw

Lees meer »

“Ik was écht goed ziek”: Remco Evenepoel praat met HLN en VTM NIEUWS over decompressie en ambities in Tour of Britain

Remco Evenepoel (24) begint in Groot-Brittannië aan het laatste deel van zijn seizoen. Tijdens zijn hoogtestage in aanloop naar de Tour of Britain is hij wel flink ziek geworden. “Daardoor besliste ik om niet mee te doen aan het EK tijdrijden.” Evenepoel spreekt verder geen grote ambities uit voor de Tour of Britain. “De eerste drie dagen zal het vollebak

Lees meer »

Wie stal 24.000 euro uit de politiekluis? Heel het politiekorps kijkt naar elkaar: “Alles wijst op inside job”

Wanneer de boekhouder terugkeert uit ziekteverlof, blijkt er 24.000 gestolen te zijn uit de politiekluis van de Brugse scheepvaartpolitie. Wie is de dader? Op die vraag proberen de Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge een antwoord te vinden. En daarvoor wordt vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemannen en -vrouwen die er werken gekeken.

Lees meer »

KIJK LIVE. Bedrijvige Evenepoel kan sprint niet ontlopen, Govekar wint slotrit Tour of Britain – Kijk hier naar de nabeschouwing!

Zonder een onfortuinlijke Magnier, zag Evenepoel in de slotetappe van de Tour of Britain zijn kans. Maar ondanks veelvuldige pogingen raakte de olympische kampioen niet weg. In de onvermijdelijke massasprint was de Sloveen Govekar de snelste. Kijk hieronder naar de nabeschouwing van de Britse rittenkoers, met deskundig commentaar van Michel Wuyts. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar

Lees meer »

Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op punt”

E-bike wordt beschouwd als een van de jongste disciplines in de motorsport. In deze variant tussen motorcross en mountainbike werd Marino Roets onlangs wereldkampioen downhill en probeert hij straks voor de vierde keer op rij Belgisch kampioen te worden in de categorie EX2.
The post Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op

Lees meer »

“Wat een puinhoop”: opnieuw veel frustratie na ticketverkoop voor extra Wembley-shows van Oasis

Opnieuw veel boze fans van de Britse band Oasis. Normaal gezien zouden muziekliefhebbers die tijdens de officiële ticketverkoop voor de reünietour naast een kaartje gegrepen hebben als eerste een uitnodiging krijgen voor de verkoop voor de twee extra shows in Wembley. Al blijkt nu dat veel fans van de rockband die langverwachte mail dan toch niet ontvangen hebben.

Lees meer »

Goud voor Roger en Dolores

Roger Beheydt (70) en Dolores Beswick (71) zijn allebei geboren en getogen in Roeselare. Meer nog: ze waren ook buren, en het stond in de sterren geschreven dat Cupido zijn liefdespijlen op hen zou richten. Vijftig jaar geleden beloofden ze elkaar officieel voor altijd en eeuwig lief en leed te delen, een belofte die ze
The post Goud voor

Lees meer »

Sport, plezier en bier tijdens 5de Couckelaersche Bierenloop

Loopclub Tempo Koekelare organiseert op zondag 15 september voor de vijfde keer de Couckeaersche Bierenloop, die plaatsvindt in De Regenboog aan de Belhuttebaan 24 A. Het doel is om zeven rondes van 1,8 kilometer te lopen of wandelen in en rond De Mote.
The post Sport, plezier en bier tijdens 5de Couckelaersche Bierenloop appeared first on KW.be.

Lees meer »