“Een bocht fout ingeschat”: amateurbeelden tonen hoe Wout van Aert overkop ging en daardoor niet meer kon meedoen voor ereplek

De perfecte race van de Belgen op de Olympische Spelen. En zeker ook van modelploegmaat Wout van Aert (29). Toen Remco Evenepoel het ruime sop koos, controleerde hij het peloton op z’n eentje. Op die manier kon Remco zonder al te veel druk van achteruit vlammen naar de olympische titel. In de laatste vijf kilometer kwam Van Aert nog spectaculair ten val, zo tonen amateurbeelden, waardoor hij niet kon meestrijden voor een ereplek: “Een bochtje verkeerd ingeschat.” 

Meer krantenkoppen in België

Harry schakelt adviseurs in om terugkeer naar koningshuis te realiseren: “William lacht hartelijk met dat plan”

Prins Harry (39) is beu om zich steendood te vervelen in de VS. In alle geheim plant de Britse prins een comeback naar het koninklijk paleis. Daarvoor schakelde hij adviseurs in uit zijn verleden, stuk voor stuk mensen die hij vertrouwt. “Het is hem duidelijk geworden dat zijn koninklijke kringen veel betrouwbaarder zijn dan die uit de VS”, klinkt het.

Lees meer »

“Belg is Europees kampioen pendelen”

De Belgen zijn Europees kampioen als het op pendelen aankomt. Zowel qua kilometers heen-en-terug als de pendeltijd staat ons land helemaal bovenaan in een groep van achttien Europese landen. Dat becijferde hr-bedrijf SD Worx na een onderzoek bij 18.000 werknemers, onder wie meer dan duizend Belgen.

Lees meer »

Hunter Biden pleit schuldig aan fiscale fraude

Hunter Biden, de jongste zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, heeft in een rechtbank in Los Angeles schuld bekend in een federale rechtszaak over belastingsfraude. Daardoor vermijdt de 54-jarige een nieuw proces, dat donderdag van start zou zijn gegaan met de samenstelling van de jury.

Lees meer »

Rapper Kendrick Lamar zal optreden tijdens Halftime Show van de Super Bowl

De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar zal op 9 februari de Halftime Show, het pauzeconcert van de Super Bowl, voor zijn rekening nemen. Dat concert, dat plaatsvindt tijdens de finale van het American Football-seizoen, staat garant voor een muzikaal vuurwerk. In 2022 trad Lamar al eens op tijdens de Super Bowl, als gastartiest tijdens het optreden van rappers Dr. Dre en

Lees meer »

KIJK. Snelheidsduivel knalt met andermans Porsche op BMW in zone 30 in Zemst: bestuurder vlucht te voet en laat drie gewonden achter

In de Armstraat in Zemst zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een Porsche Cayenne knalde er op een BMW. De bestuurder van de Porsche negeerde daarbij de voorrang van rechts. Hij vluchtte vervolgens te voet weg. Opvallend: volgens twee passagiers leerden ze de bestuurder kennen op het festival Voodoo Village.

Lees meer »

Hond na twee weken levend teruggevonden op Ierse klif: “Vastzittende hondenriem redde Mali van verdrinkingsdood”

De vermissing van hond Mali hield bewoners van het Ierse eiland Arranmore twee weken lang bezig. Met man en macht werd gezocht, tot het dier afgelopen weekend levend en wel werd teruggevonden. Mali was niet verdronken, maar halverwege een klif terechtgekomen. De riem van de hond was vast komen te zitten tussen de rotsen. Het was naar alle waarschijnlijkheid haar

Lees meer »

Verschillende doden bij Israëlische aanvallen in Syrië

Er zijn zeker 14 doden gevallen na Israëlische luchtaanvallen in Syrië, volgens gegevens van het officiële persagentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De aanvallen waren gericht tegen 5 militaire sites in het centrum van het land, waaronder een wetenschappelijk onderzoekscentrum.

Lees meer »