“Bijna uur te laat, maar je vergeeft het haar snel”: zo beleefden Dana Winner en andere BV’s concert van Adele

“Haar band komt niet eens in beeld. Adele laat de hele show rond haar draaien, zíj is de ster”, vertelt Dana Winner (59) aan HLN vanuit München. Samen met dochter Chinouk (24) maakte ze er een moeder-dochtertripje van. En zij waren lang niet de enige BV’s die speciaal een vliegtuigticket en hotelkosten bovenop de dure ticketprijs betaalden voor de wereldster. “Mijn mama en ik zijn zeker 1.500 euro kwijt”, onthult Brecht De Geyter (29) uit ‘Blind Getrouwd’. “Maar Adele is dat waard.” 

Meer krantenkoppen in België

“Verdomme, ik doe het”: Jennifer Lopez draagt gewaagde outfit naar première van film van ex-man Ben Affleck

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »

KIJK. Oostendse kandidaat-burgemeesters John Crombez en Bart Tommelein in debat bij VTM NIEUWS: “Bestuur weet niet wat er speelt bij de bevolking”

John Crombez (Vooruit) en Bart Tommelein (Open Vld) zijn zondagmiddag in debat gegaan in de studio van VTM NIEUWS. De kandidaat-burgemeesters van Oostende namen het opnieuw tegen elkaar op, na een eerste debat afgelopen vrijdag. Ze discussieerden over de zone 30 en het onveiligheidsgevoel in de stad. “Crombez doet alsof Oostende een ‘hellhole’ is waar mensen bang moeten zijn om

Lees meer »

Tragische dood van Cloé (28) in Thailand laat Holsbeek verslagen achter: “Ik hoorde haar vorige week nog, ze leek zo gelukkig”

De Belgische vrouw die zaterdagochtend dood werd teruggevonden in het noorden van Thailand, is de 28-jarige Cloé Ferrari, afkomstig uit Holsbeek. Ze woonde sinds een tiental maanden met haar vriend in de provincie Mae Hong Son in Thailand en gaf daar yogalessen. “Onze zon Cloé straalt voor altijd in ons hart”, klinkt het bij zus Joana.

Lees meer »

Michèle (54) ment al één jaar café ’t Peerdeken: “De laatavonduren nemen we er met plezier bij”

Precies een jaar geleden kreeg café ’t Peerdeken, gelegen op het kruispunt van de Tieltstraat, de Nijverheidsstraat en de Marialoopsteenweg, in de persoon van Michèle Lybeer (54) een nieuwe uitbaatster. Meteen werden alle geruchten de kop ingedrukt dat het historisch café zou verdwijnen. Nu, een jaar later, is ’t Peerdeken opnieuw een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen die van een gezonde

Lees meer »

Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum

Het Da Vinci Atheneum startte het nieuwe schooljaar met enkele opvallende veranderingen. Smartphones zijn voortaan verboden op het schoolterrein en de leerlingen worden aangemoedigd om herbruikbare flessen te gebruiken, die ze kunnen vullen aan de nieuwe watertap van Brita.
The post Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene omgeving”

Op 1 september 2014 opende De Dorpsparel de deuren nadat er 14 jaar geen schooltje meer was. Tien jaar later bloeit en groeit de school nog steeds, en dat wordt gevierd met een rommelmarkt, een reuzespeelstraat en een optreden van de Schorriemorrieband.
The post Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene

Lees meer »

Uitstel, maar geen afstel

Volgende week woensdag vindt in Limburg het Europees kampioenschap tijdrijden plaats. De Belgische usual suspects – en garanties op medailles – Remco Evenepoel en Wout van Aert gaven verstek. Wel van de partij voor ons land: Victor Campenaerts en onze eigenste Yves Lampaert. Hun kansen op eremetaal zijn allerminst onbestaande. Zeker omdat met Joshua Tarling
The post Uitstel, maar

Lees meer »