“Als Fabiola alleen was, vroeg ze me om samen tv te kijken”: Yolanda was jarenlang kamermeisje van koning Boudewijn

“Hij was ‘le roi triste’, maar hier fleurde hij op.” Koning Boudewijn stierf op de plek waar hij zijn gelukkigste dagen doorbracht: in Villa Astrida in het Spaanse kuststadje Motril kreeg hij op 31 juli 1993 een hartaanval. Zeven jaar lang werkte Yolanda Mira Martín er als kamermeisje voor Boudewijn en Fabiola. In ‘Story’ geeft ze een unieke rondleiding op het domein en getuigt ze over hoe het vorstenpaar écht was buiten de muren van het paleis. “Het ongeloof droop van Fabiola’s gezicht toen hij het gesprek onderbrak.” 

Meer krantenkoppen in België

“Ik verwijt hem wel iets, ja”: handbiker Van de Steene ziet medaille in rook opgaan na aanrijding en stevige crash

Handbiker Jonas Van de Steene heeft op de Paralympische Spelen in Parijs in de wegrit van de MH4-klasse moeten opgeven. De Oost-Vlaming crashte in de derde ronde stevig in de nadarhekken, nadat hij langs achter werd aangetikt door de Zwitser Fabian Recher. De handbike van Van de Steene raakte zwaar beschadigd. “Dit zal me 20.000 à 25.000 euro kosten.”

Lees meer »

Gruwel na gruwel komt naar boven in zaak van zwaar mishandeld Nederlands pleegmeisje (10): “Aan stroomdraden vastgebonden in kooi”

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders. De pleegmoeder -en vader staan terecht voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Het gaat om een horrorzaak. In de rechtbank komt donderdag het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37)

Lees meer »

Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet

De hulpdiensten rukten maandagmiddag uit naar het centrum van Koksijde na een melding van een mogelijke brand in een flat op de derde verdieping. Een alerte buur had rook opgemerkt. Uiteindelijk bleek het om een vergen potje op het vuur te gaan.
The post Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet appeared first

Lees meer »