Vrouw ernstig gewond na aanval op jaagpad

Een man heeft donderdagavond een vrouw aangevallen en ernstig toegetakeld op het jaagpad naast het kanaal Herentals-Bocholt. Na een speurtocht heeft de politie een verdachte opgepakt.

 

Meer krantenkoppen in België

BNI Cieper komt wekelijks samen in Albion Hotel: “Krachten bundelen voor mooie omzetgroei”

BNI Cieper bundelt lokale ondernemers uit het Ieperse. Zij komen elke woensdagmorgen samen om te vergaderen en te netwerken. Elke week krijgt één van de leden ruim de tijd om zichzelf voor te stellen. Intussen telt BNI Cieper een omzetcijfer van 20 miljoen euro.
The post BNI Cieper komt wekelijks samen in Albion Hotel: “Krachten bundelen voor mooie omzetgroei”

Lees meer »

VRT-topman vandaag op het matje, maar moet niet vrezen voor ontslag: hij verziekte de sfeer, maar geld rolt binnen

Frederik Delaplace, CEO van de VRT, mag het deze namiddag gaan uitleggen in het Vlaams Parlement. Hij zal er ondervraagd worden over het ontslag van netmanager Lotte Vermeir, en ook zijn eigen functioneren zal tegen het licht worden gehouden. Op de VRT vindt een meerderheid van de werknemers het de hoogste tijd. Toch lijkt Delaplace niet meteen te moeten vrezen

Lees meer »

Brits openbaar ministerie laat aanklacht tegen Harvey Weinstein vallen: “Geen realistisch vooruitzicht op veroordeling”

Het Britse gerecht staakt de strafzaak tegen de voormalige Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein. Het Britse openbaar ministerie (CPS) diende in juni 2022 een aanklacht in tegen Weinstein voor een vermoedelijke aanranding in 1996. De procedure wordt nu echter stopgezet: “We hebben besloten dat er niet langer een realistisch vooruitzicht is op een veroordeling”, luidt het.

Lees meer »

Wie stal 24.000 euro uit de politiekluis? Heel het politiekorps kijkt naar elkaar: “Alles wijst op inside job”

Wanneer de boekhouder terugkeert uit ziekteverlof, blijkt er 24.000 gestolen te zijn uit de politiekluis van de Brugse scheepvaartpolitie. Wie is de dader? Op die vraag proberen de Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge een antwoord te vinden. En daarvoor wordt vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemannen en -vrouwen die er werken gekeken.

Lees meer »

Corneel Vanslembrouck wil voor goud gaan op EK

Op het EK wielrennen mag Corneel Vanslembrouck (17) de Belgische kleuren verdedigen in de Mixed Team Relay. Als gepatenteerde tijdrijder maakt de tweedejaarsjunior kans op een medaille. “Het thuispubliek zal ons een extra boost geven.”
The post Corneel Vanslembrouck wil voor goud gaan op EK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’

Op vrijdag 6 september organiseert de Jeugdraad in en rond zaal De Magneet de tweede editie van ‘Startember’. Voor dit evenement slaan alle jeugdverenigingen de handen in elkaar met als doel een leuke namiddag en avond te bezorgen aan de kinderen, jongeren en volwassenen van Pittem en Egem.
The post Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’ appeared

Lees meer »

PADI schenkt sweater van Tiziano Ferro uit Italië aan HWP-artiest Rubel Medini uit Italië, die al jaren grote fan is: “Die gekregen sweater is zelfs ouder dan mij”

In 2003 hadden we een afspraak met de Italiaanse artiest Tiziano Ferro in een poepsjiek hotel in Brussel. Toen was het nog de tijd dat de pers van de platenfirma’s cadeautjes kreeg. Net voor ons vertrek ontvingen we van Tiziano een sweater, met het opschrift erop van zijn CD ‘111’. Maar liefst 23 jaar lang lag die sweater in onze

Lees meer »