Uitbatersduo Delhaize St. Rochus neemt nu ook Kortrijk Noord over én behoudt opening op maandagochtend: “Kijken er echt naar uit”

Op vrijdag 2 augustus verwelkomen Jeroen Demeersseman en Shalane Vandemaele, de nieuwe uitbaters van Delhaize Kortrijk Noord, hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de meer dan 35 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Vanaf vrijdag 2 augustus staan Jeroen Demeersseman en Shalane Vandemaele aan het roer van Delhaize Kortrijk Noord. Daarmee zijn ze niet aan hun proefstuk toe, want in mei opende het Kortrijkse koppel al Delhaize Kortrijk St. Rochus.

100% Kortrijk

Na de succesvolle start daar, introduceren de uitbaters het 100% Kortrijk label ook in Delhaize Kortrijk Noord voor alle lokale producten die geworteld zijn in Groot-Kortrijk. “We hebben in totaal zo’n 500 nieuwe artikelen. Er is ook sterk ingezet op een assortiment met maaltijden die snel kunnen worden opgewarmd. Een groot deel van die producten zijn lokaal. Alles wat vanuit Groot-Kortrijk komt, krijgt het label ‘100% Kortrijk’”, zegt Jeroen. Het gaat dan onder andere over Parazaarsaus, ‘t Neerhof, Martha, Puckolo, Chocolade Sweertvaegher, Crémeux, Groats en brouwerij Ruimtegist. In de wijn hebben ze zelfs voor de opening speciaal een nieuw etiket laten ontwerpen.

Zelf zijn Jeroen en Shalane ook ‘lokale producten’. “We wonen op zo’n 500 meter van de winkel”, legt Shalane uit. “Ook onze 35 medewerkers komen meestal van niet ver.” Jeroen, Shalane en het hele team vinden het ook belangrijk dat de klanten in Kortrijk een supermarkt hebben die open is op maandagochtend. Vandaar blijven de openingsuren behouden van maandag tot zaterdag van 8 uur tot 20 uur.

Openingsweekend

Tijdens het openingsweekend is er voor iedereen een gratis Ypra-biertje voorzien en op zaterdag 3 augustus krijgen de eerste 300 klanten een extra gratis boeket bloemen. “Iedereen is van harte welkom, we kijken er écht naar uit om onze klanten warm te verwelkomen”, besluit Shalane.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Kortrijk-Noord zien er voortaan als volgt uit: Maandag – zaterdag: 8u tot 20u | Zon- en feestdagen: gesloten

The post Uitbatersduo Delhaize St. Rochus neemt nu ook Kortrijk Noord over én behoudt opening op maandagochtend: “Kijken er echt naar uit” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ingrid (59) getuigt moedig nadat ze door ex-man werd neergeschoten in Sint-Amands met een jachtgeweer: “Ik fluisterde nog: ‘ik ga dood’”

De hele rechtszaal in Mechelen kreeg ze muisstil. Ingrid, een 59-jarige mama van drie kinderen, heeft de dood in de ogen gekeken toen ze in oktober 2023 in Sint-Amands door haar ex-man werd neergeschoten met een jachtgeweer. “Het beeld hoe hij boven mij gebukt stond met dat geweer, vergeet ik nooit”, getuigde ze pakkend tijdens de zitting. Iwan R. (59)

Lees meer »

IN KAART West-Vlaanderen waardeert open ruimte het meest: aandeel lintbebouwing ligt hier het laagst

Zo’n 22 procent van alle gebouwen in West-Vlaanderen maken deel uit van lintbebouwing of verspreide bebouwing buiten de stadskern, dat blijkt uit een analyse van buurtontwikkelaar Matexi. Dat is niet weinig, maar wel een pak minder dan alle andere Vlaamse provincies. Positief nieuws, want zowel op economisch als ecologisch vlak is het voordeliger om nieuwbouw zoveel mogelijk in de stads-

Lees meer »

“Verdomme, ik doe het”: Jennifer Lopez draagt gewaagde outfit naar première van film van ex-man Ben Affleck

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »

“Géén nieuw tranendal tegen Frankrijk meer, aub. Tijd voor een dosis feelgood”

Van dé uitschakeling in Sint-Petersburg tot Kylian Mbappé die Jan Vertonghen ging treiteren na z’n owngoal in Düsseldorf. Wedstrijden tegen Frankrijk zijn voor de Rode Duivels de laatste jaren een hoofdstuk vol decepties. Onze chef voetbal Niels Poissonnier kijkt vanavond vooral uit naar hoe de Belgen zich zullen presenteren. “Verliezen tegen ‘Les Bleus’ is geen schande. Maar je moet natuurlijk

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vrijdag won een Belg ruim 149 miljoen euro met Euromillions. Zijn of haar identiteit blijft geheim, maar wij hebben een vermoeden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lichtte exotische vakantieliefde (47) vrouw (71) op voor 10.000 euro? “Hij trok bij haar in en plunderde haar rekening”

Een 47-jarige man met Zuid-Koreaanse roots uit Henegouwen riskeert twee jaar effectieve celstraf omdat hij een 71-jarige dame uit Kortrijk voor meer dan 10.000 euro opgelicht zou hebben. De twee leerden elkaar kennen tijdens een exotische vakantie in Thailand. “Daarna trok hij meerdere dagen bij haar in en plunderde haar rekening”, zei de procureur. Q.D. ontkent alles. “Zij heeft mij

Lees meer »

Nederlands koppel dat hoteldrama in Duitsland overleefde, vertelt nu over tweede wonder: “Vijf minuten voor instorting vertelde ik Mark dat ik zwanger was”

Het waren beelden die exact een maand geleden zo naar de keel grepen: een Nederlands peutertje (2) en zijn jonge mama (23) die na 10 uur levend van onder het puin van een ingestort hotel in Duitsland werden gehaald. Ze hadden het wonderwel gered dankzij een deur die op hen was gevallen. Later werd ook vader Mark (26) vanonder het

Lees meer »

Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene omgeving”

Op 1 september 2014 opende De Dorpsparel de deuren nadat er 14 jaar geen schooltje meer was. Tien jaar later bloeit en groeit de school nog steeds, en dat wordt gevierd met een rommelmarkt, een reuzespeelstraat en een optreden van de Schorriemorrieband.
The post Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene

Lees meer »