Radio2 Weekwatchers komt naar de Kring in Poperinge

Op zaterdag 14, 21 en 28 september brengt de ontbijtshow Radio2 Weekwatchers een bezoek aan Poperinge. De uitzendingen zullen plaatsvinden in de Kring, waar je als publiek de show live kunt meevolgen.

“Radio2 Weekwatchers is dé ontbijtshow op zaterdagmorgen, gepresenteerd door Ruben Van Gucht. Van 8 tot 10 uur kun je genieten van plezante gesprekken met bekende gezichten, heerlijke livemuziek, boeiende babbels en hilarische momenten. De centrale gast van de week, de ‘weekwatcher’, bespreekt op een luchtige manier enkele actuele onderwerpen. Geniet van de liveshow met een heerlijk ontbijt, gevolgd door een bezoek aan het Hopmuseum”, klinkt het bij stad Poperinge.

De Weekwatchers zijn de Hoppestad op zaterdag 14, 21 en 28 september. De uitzendingen zullen in De Kring plaatsvinden van 8 tot 10 uur. “Live te beluisteren op Radio2 en te bekijken op VRT. Wil je de show live bijwonen? Reserveer dan nu je tickets online. Je volgt de show mee vanop de eerste rij, inclusief een heerlijk ontbijt en een bezoek aan het Hopmuseum.”

The post Radio2 Weekwatchers komt naar de Kring in Poperinge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen

Begin juli presenteerde lijsttrekker Dieter Carron de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Bij de voorstelling stonden nog enkele plekjes open, omdat de partij nog zocht naar enkele specifieke profielen. Ondertussen werden de resterende 6 plaatsen ingevuld.
The post Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom Kamala Harris voor het debat van komende dinsdag oefent met een Trump-imitator: “Zelfs de beledigingen moeten al vertrouwd klinken”

In de laatste rechte lijn naar het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten, aanstaande dinsdag, stomen de twee zich op een totaal andere manier klaar. Terwijl Republikein Donald Trump naar eigen zeggen niets speciaal hoeft te doen – “Ik heb me al mijn ganse leven voorbereid” – haalt zijn Democratische rivale Kamala Harris alles uit de kast. Tot verbale schijngevechten met

Lees meer »

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonder ook maar één keer de voornaam van haar man te noemen: dit was de getuigenis van Gisèle (72), oog in oog met 50 van haar verkrachters

Gisèle Pélicot (72) heeft in de rechtbank van Avignon gisteren voor het eerst zelf getuigd over de verschrikkelijke verkrachtingen die ze tien jaar lang heeft ondergaan, zonder het zelf te beseffen. Haar man drogeerde haar en leverde haar over aan 83 verschillende mannen. Vijftig van die mannen, en de echtgenoot, staan nu terecht. “Ik heb niks om me over te

Lees meer »

Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend”

Een groot straatfeest waarop iedereen welkom is. Zo wil Tordale zijn 55ste verjaardag vieren. Zonder academische zitting of andere plechtstatigheden. Op zaterdag 21 september van 14 tot 19 uur aan het hoofdgebouw in de Bruggestraat is het zover. Dan is het feesten geblazen.
The post Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sven Gatz voert MR-VLD lijst aan in Jette

Al voor de vierde opeenvolgende keer staan MR en Open VLD samen op een tweetalige liberale lijst in Jette. Twintig kandidaten van de MR en zeventien Nederlandstalige liberalen van Open VLD gaan als groep naar de kiezer op 13 oktober. Sven Gatz is lijsttrekker.

Lees meer »