Memoires van popzangeres Britney Spears worden verfilmd

Er komt een film over het leven van de Amerikaanse popzangers Britney Spears. Dat maakt filmstudio Universal Pictures bekend. De studio kocht de rechten van de succesvolle memoires van de popster, ‘The woman in me’. 

Meer krantenkoppen in België

“Ieper is een fijne stad, maar nog te weinig bekend in de wereld”: Japanse professor voor vijfde keer op bezoek in de Westhoek

Hij is professor aan het instituut voor internationale mode, maar met mode heeft Masakazu Tanaka (69) uit het Japanse Osaka weinig of niets te maken. Waar hij wel interesse voor heeft, is de manier waarop wij ons oorlogsverleden herdenken, iets wat in zijn thuisland niet gebeurt. “Ieper is een fijne stad, maar nog te weinig bekend in de wereld.”

Lees meer »

Na De Wever zijn pleidooi voor luchtafweer: hoe kwetsbaar is ons land? “We kruipen dan best in een heel diep hol”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

Duizenden protesteren in Israël na ontdekking van gedode gijzelaars

Een dag na de ontdekking van de lichamen van zes gijzelaars die in de bezette Gazastrook werden vastgehouden, is in Israël een grote staking van start gegaan. De actie van maandag is een initiatief van de machtige Israëlische vakbondscentrale Histadrut, en komt er uit protest tegen het onvermogen van de regering om een einde te maken aan het conflict.

Lees meer »

Alweer een nieuwe directeur voor basisschool De Zessprong

Voor de leraren en de leerlingen van basisschool De Zessprong in Sint-Andries wordt het de eerste maanden van het nieuwe schooljaar opnieuw wat wennen. Voor het tweede jaar op rij staat immers een nieuwe directeur aan het hoofd van de school.
The post Alweer een nieuwe directeur voor basisschool De Zessprong appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Goeie voetballer, die Kevin, maar van handbal kent hij niet veel”: handbalwereld ontzet over uitspraak van De Bruyne

“Van links naar rechts en terug. We speelden te veel handbal”. Dat was het oordeel van Kevin De Bruyne over de slappe eerste helft van de Rode Duivels tegen Israël, vrijdagavond. Een uitspraak die in handbalmiddens op een ijskoude steen viel: “Wie zoiets zegt, kent niets van onze sport. Passief spel, eindeloos heen-en-weer getik zoals je in het voetbal zo

Lees meer »

Nieuwe vastgoedcijfers brengen evolutie in kaart: “Goedkope gemeenten worden fors duurder en West-Vlaanderen hinkt achterop”

De afgelopen tien jaar gingen de vastgoedprijzen in Vlaanderen met gemiddeld 37 procent omhoog. Dat blijkt uit cijfers van vastgoedsite Immoweb, die een nieuwe blik werpen op de markt. “Er doen zich opmerkelijke trends voor”, stelt HLN-vastgoedexpert Bjorn Cocquyt vast. Zo stegen prijzen nergens meer dan in Antwerpen en betaal je ook in de goedkoopste gemeenten een pak meer. Ontdek

Lees meer »