Meghan Markle nu ook in VS minder populair dan prinses Kate: “Amerikanen houden niet van klagers, wél van vechters”

Meghan Markle (42) is minder populair in haar thuisland de Verenigde Staten dan de Britse prinses Kate. Dat blijkt uit een recent onderzoek van Redfield and Wilton. Het is een zware klap voor de Sussexen, die er alles aan doen om een brand uit te bouwen in Los Angeles. 

Meer krantenkoppen in België

Lichaam gevonden in Anderlecht: wetsdokter komt ter plaatse

De hulpdiensten werden zondagmorgen opgeroepen omdat passanten een lichaam opmerkten in het kanaal langs de Nijverheidskaai in Brussel. De brandweer kwam ter plaatse en bracht het levenloze lichaam aan wal. Een wetsdokter kwam ter plaatse en moet uitsluitsel geven over de doodsoorzaak.

Lees meer »

‘Bommen en Granaten’-proces rond ‘Dikke’ Nordin wordt voortgezet

Voor de correctionele rechtbank van Antwerpen wordt maandag de ‘Bommen en Granaten’-zaak voortgezet, een omvangrijk dossier rond wapen- en drugshandel. Het proces, dat al in het voorjaar van 2022 van start is gegaan, liep veel vertraging op doordat de advocaten van kopstuk ‘Dikke’ Nordin E.H. tot tweemaal toe een wrakingsverzoek indienden tegen de rechters.

Lees meer »

Tubaspeler Willy Vincke neemt afscheid van Gemeentelijke Harmonie in Bredene: “Ik kende geen noot muziek toen ik hier arriveerde”

Na ruim 35 jaar achter de bastuba heeft Willy Vincke afgelopen zaterdag definitief afscheid genomen van zijn Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Bredene. “Ik ben hier ooit begonnen als vlaggendrager en kende toen geen noot muziek. Ik heb mooie tijden meegemaakt bij de harmonie en veel vrienden gemaakt maar aan alle mooie liedjes komt een einde”, blikte Willy zaterdag terug.
The

Lees meer »

Open Monumentendag in Izegem breekt met 3.700 bezoekers alle records

Het topprogramma voor Open Monumentendag beloofde heel wat bezoekers te lokken, maar dit jaar werden echt wel alle records verbroken. “Niet minder dan 3.716 mensen lieten zich verleiden tot een bezoek aan de locaties die opengesteld werden”, zegt een tevreden schepen van Erfgoed en Musea Kurt Himpe (N-VA).
The post Open Monumentendag in Izegem breekt met 3.700 bezoekers alle

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. Anderlecht wil jonge winger van Southampton huren

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »

Barbara Sarafian wil haar autoriteit laten gelden als kotmadam: “Samenleven is niet alleen de afwas doen”

Vanaf dinsdag trekt Barbara Sarafian (56) voor tien maanden in bij een groep studenten op een kot in Gent. Audélia, Bram, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei en Rowan zijn klaar om zich in hét avontuur van hun studentenleven te storten in ‘Kotmadam Sarafian’. Maar bij een proper kot horen ook regeltjes, volgens de kotmadam. “Ik maak een Whatsappgroep aan, maar niet

Lees meer »

‘Most wanted’-verdachte gaat vrijuit voor moordpoging omdat bewijsmateriaal ‘vochtig’ is: “Rechtsstaat onwaardig”

Een man die in 2005 bij verstek werd veroordeeld tot een celstraf van 25 jaar voor poging tot moord en jarenlang op de Belgische ‘most wanted’-lijst stond, ontsnapt aan zijn straf. Het bewijsmateriaal in zijn zaak blijkt namelijk in zo’n slechte staat dat er geen proces meer mogelijk is. Dat heeft het hof van assisen in Henegouwen woensdag beslist. “Een

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Financieel wordt het lastig, haar vertrek”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) uit ‘Blind getrouwd’. Het is nu aan kersverse echtgenoot Simen (31) om aan dat patroon een einde te maken. Al staat hij voor een stevige opdracht, want hij zal niet alleen het vertrouwen van zijn bruid, maar ook van haar broer, soulmate én huisgenoot

Lees meer »

Na De Wever zijn pleidooi voor luchtafweer: hoe kwetsbaar is ons land? “We kruipen dan best in een heel diep hol”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »